|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bejbino, 9.4.2012 Pokud nevíte, co s nimi, pak to zkusit můžete. Já jsem včera zapomněl ve skleníku dvě sazenice lilku, bylo tam -2 a do rána byly úplně tuhé. Takže je to sázka do loterie. |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012 Je tak pro zajímavost, zkoušel někdo pod své přikrývky nebo nad své zdroje tepla umístit teploměr a zjistit účinek svého opatření? |  |
|  | Založení skleníku, 9.4.2012 Je to celkem jedno, ale z praktického hlediska bude lepší, když u vchodu nebudete mít schod, takže to raději skopněte do roviny |  | Rakytník řešetlákový, 6.4.2012 Prostě přiletěl pyl ze sousedství. Jako na jiné cizospračné stromy, co máme na zahradě pouze v jednom exempláři. Výhoda třešní je, že ji má kdekdo, zatímco rakytník je poměrně vzácný, proto je bezpečnější mít i opylovač |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2012 To logické není. Pokud voda neuschne, při nástupu mrazu zmrzne a tím uvolní velké množství tepla (nebo pohltí velké množství zimy, což zní srozumitelněji). Odebírání tepla při sublimaci je oproti tomu minimální. |  | Stálezený živý plot, 5.4.2012 Ona snáší slunce dobře, ale problém je, že na zimním slunci ráda namrzá. Je také problém ji udržet v mezích, když ji pravidelně nestříháte, přeroste vám dům |  | Stálezený živý plot, 5.4.2012 Možností je omezeně, ne všechny jsou rychlerostoucí. Z listnatých máte na výběr ptačí zob, hlohyni, kalinu vrásčitolistou, buxus, cesmínu, z jehličnatých se nabízí smrk, jedlovec, tis, túje, cypřišek a jalovec.
Osobně bych volil buxus, ale roste... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s lignohumátem, 4.4.2012 Ono od laboratorního zjištění "stimulace výnosotvorného procesu" ke skutečným vyšším výnosům je dost daleko. Já výnosotvorný proces stimuluji kompostem, který mám zadarmo. Myslím, že jádro problému je poměr cena/výkon. |  | Půda ve skleníku, 3.4.2012 Spíše bych lobboval za to dusíkaté vápno. Z dolomitického vápence se vápník uvolňuje poměrně pomalu, vy potřebujete spíše rychlejší zásah. Navíc, jak tu bylo řečeno, dusíkaté vápno i dezinfikuje |  | Půda ve skleníku, 3.4.2012 Mech svědčí o kyselé půdě, což podporuje i fakt, že se nedaří okurkám. Doporučil bych dusíkaté vápno na srovnání pH |  |
|  | Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 2.4.2012 Jestli se vám to skutečně podaří, dejte vědět. Úvaha má ovšem jednu slabinu. Na stránkách Mountfieldu je také věta: Akce i akční ceny v rámci této akce platí jen do vyprodání skladových zásob. A že vyprodané jsou, je tam také.
|  | Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 2.4.2012 To je zajímavá úvaha, ale problém je, že u Mountfieldu identické zboží nenajdeme, leda tak prázdné stojany.
Nicméně koupil jsem si aspoň za slušnou cenu substrát a cererit, i když jejich ochota na mě dojem rozhodně neudělala. Dnes už jsou ceny... celý příspěvek > |  | Jahody, 29.3.2012 Je více možností. Buď můžete obměňovat celou plochu každý rok nebo třeba každý rok třetinu - každá rostlina je tam pak tři roky, ale výnos postupně klesá. Po určité době je pak vhodné změnit místo úplně.
Hlavně není třeba kupovat každý rok... celý příspěvek > |  | Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 29.3.2012 Přečtěte si příspěvky z posledních dnů ve vláknu Obyčejný rýč vs. Fiskars, tam se tématu věnují |  | Co do svahovek?, 29.3.2012 Nabízejí se rostliny používané na ozeleňování extenzivních střech. Například rozchodníky, netřesky, trávy... |  |
 |
|
|
|