Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bejbino, 9.4.2012
Pokud nevíte, co s nimi, pak to zkusit můžete. Já jsem včera zapomněl ve skleníku dvě sazenice lilku, bylo tam -2 a do rána byly úplně tuhé. Takže je to sázka do loterie.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012
Je tak pro zajímavost, zkoušel někdo pod své přikrývky nebo nad své zdroje tepla umístit teploměr a zjistit účinek svého opatření?
Založení skleníku, 9.4.2012
Je to celkem jedno, ale z praktického hlediska bude lepší, když u vchodu nebudete mít schod, takže to raději skopněte do roviny
Rakytník řešetlákový, 6.4.2012
Prostě přiletěl pyl ze sousedství. Jako na jiné cizospračné stromy, co máme na zahradě pouze v jednom exempláři. Výhoda třešní je, že ji má kdekdo, zatímco rakytník je poměrně vzácný, proto je bezpečnější mít i opylovač
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2012
To logické není. Pokud voda neuschne, při nástupu mrazu zmrzne a tím uvolní velké množství tepla (nebo pohltí velké množství zimy, což zní srozumitelněji). Odebírání tepla při sublimaci je oproti tomu minimální.
Stálezený živý plot, 5.4.2012
Ona snáší slunce dobře, ale problém je, že na zimním slunci ráda namrzá. Je také problém ji udržet v mezích, když ji pravidelně nestříháte, přeroste vám dům
Stálezený živý plot, 5.4.2012
Možností je omezeně, ne všechny jsou rychlerostoucí. Z listnatých máte na výběr ptačí zob, hlohyni, kalinu vrásčitolistou, buxus, cesmínu, z jehličnatých se nabízí smrk, jedlovec, tis, túje, cypřišek a jalovec. Osobně bych volil buxus, ale roste... celý příspěvek >
Zkušenosti s lignohumátem, 4.4.2012
Ono od laboratorního zjištění "stimulace výnosotvorného procesu" ke skutečným vyšším výnosům je dost daleko. Já výnosotvorný proces stimuluji kompostem, který mám zadarmo. Myslím, že jádro problému je poměr cena/výkon.
Půda ve skleníku, 3.4.2012
Spíše bych lobboval za to dusíkaté vápno. Z dolomitického vápence se vápník uvolňuje poměrně pomalu, vy potřebujete spíše rychlejší zásah. Navíc, jak tu bylo řečeno, dusíkaté vápno i dezinfikuje
Půda ve skleníku, 3.4.2012
Mech svědčí o kyselé půdě, což podporuje i fakt, že se nedaří okurkám. Doporučil bych dusíkaté vápno na srovnání pH
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 2.4.2012
Jestli se vám to skutečně podaří, dejte vědět. Úvaha má ovšem jednu slabinu. Na stránkách Mountfieldu je také věta: Akce i akční ceny v rámci této akce platí jen do vyprodání skladových zásob. A že vyprodané jsou, je tam také.
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 2.4.2012
To je zajímavá úvaha, ale problém je, že u Mountfieldu identické zboží nenajdeme, leda tak prázdné stojany. Nicméně koupil jsem si aspoň za slušnou cenu substrát a cererit, i když jejich ochota na mě dojem rozhodně neudělala. Dnes už jsou ceny... celý příspěvek >
Jahody, 29.3.2012
Je více možností. Buď můžete obměňovat celou plochu každý rok nebo třeba každý rok třetinu - každá rostlina je tam pak tři roky, ale výnos postupně klesá. Po určité době je pak vhodné změnit místo úplně. Hlavně není třeba kupovat každý rok... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 29.3.2012
Přečtěte si příspěvky z posledních dnů ve vláknu Obyčejný rýč vs. Fiskars, tam se tématu věnují
Co do svahovek?, 29.3.2012
Nabízejí se rostliny používané na ozeleňování extenzivních střech. Například rozchodníky, netřesky, trávy...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika