Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím pomozt s identifikací plevele, 19.6.2012
Jílek do trávníku patří, zvyšuje jeho odolnost vůči zátěži. Není jen v čistě okrasných směsích, potom se ale na něj skoro nesmí šlapat. Trávy v tuto dobu kvetou, což jim umožnilo také předchozí sucho a větší interval sekání. Prostě to posekejte a je... celý příspěvek >
Změna zahrady, 18.6.2012
V zásadě na podzim, i když existují výjimky. Například na jaře se sází nepřezimující cibulnaté rostliny, trvalky kvetoucí na podzim, meruňky a některé další.
Sousedské poměry, 18.6.2012
Pokud byste šli do sporu, tak na tom nejspíš vyděláte. Možná byste dostali symbolickou pokutu za rekonstrukci bez ohlášky, ale pravděpodobně byste dosáhli i odstranění toho hnojiště.
Nova svestka uschla, ale rasi vyhony - nechat nebo vyhodit?, 18.6.2012
Z nových výhonů lze zapěstovat novou korunku (i bez roubování). Pokud vám nevadí ztráta minimálně roku času, na podzim bych stromek vykopal, zkontroloval stav kořenů, zda se potvrdí podezření na hryzce, a poté ho zasadil do koše z králičího pletiva.... celý příspěvek >
Maliny - co jim chybí?, 17.6.2012
Bude to nějaký roztoč, nejspíš vlnovník.
Neroste nam trávnik, 17.6.2012
Trávy mají teď období květu, takže i váš trávník kvete. Běžně se kvetení zamezí častým sekáním a hnojivem s větším podílem dusíku, ale kvůli předchozímu suchu nebylo skoro co sekat. Řekl bych, že si nemusíte dělat starosti, však on poroste. Můžete ho... celý příspěvek >
Kdo určí názvy rostlin?, 17.6.2012
A já bych zase vsadil na šalvěj. Rozrazil rozkvétá na klasu zdola nahoru, zatímco šalvěj rovnoměrně, což se mi z obrázku zdá více. Navíc (ale to už trochu hádám) má rozrazil větší a kopinatější listy.
Vadnoucí hadovky - Proplant?, 12.6.2012
Měl jsem stejný problém, vyřešil jsem ho Previcurem. Zaléval jsem s ním půdu, protože vadnutí okurek je problém houbového napadení kořenů, nikoliv listů. Zabral během několika dnů, rostliny, které vypadaly na odpis, se zázračně vzpamatovaly. OL jsou... celý příspěvek >
Plíseň - aktivita, 11.6.2012
Užitečný web, děkuji.
Kopr - svetly skudce, tecky, 8.6.2012
Pravděpodobně mšice
Rajče tyčkové - asi mu není dobře, 8.6.2012
Je to stejná odrůda a měly rostliny stejné podmínky předpěstování? Mně se zdají celkem v pořádku, jenom trošku čučí.
Cukety - bílé skvrny na listech, 7.6.2012
Podívejte se na tuto diskuzi, řeší se tu stejný problém.
Vysetý trávník a plevel, 6.6.2012
Samozřejmě, že část, možná většina vzejde. Na trávník ale máme přeci jen vyšší nároky, než aby vzešlo jen něco.
Vysetý trávník a plevel, 5.6.2012
K tomu jenom dvě poznámky: 1. Plevel, který nyní roste, nesmíte nechat vysemenit, Roundup by byl k ničemu 2. Pokud nechcete čekat na konec léta, je možná lepší založit trávník ještě teď, než koncem července. Pokud bude horký srpen, buď se... celý příspěvek >
Vysetý trávník a plevel, 5.6.2012
Teď jste tedy vedle jak jedle. Zapravení semene do půdy je základem k úspěšnému založení trávníku. Zahradníci používají speciální "děravý" válec, který semeno do půdy dostane. A nevím, jak jste dokázali 2500m2 vyplít, když vám přijde nemožné plochu... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika