Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012
Podle mých znalostí symbióza funguje tak, že houba dodává rostlině minerální živiny a na oplátku si bere organické látky z rostliny. Takže náhlé odstřihnutí od zdroje živin by pro rostlinu určitý "šok" představovat mohlo.
Založení trávníku na půdě mizerné kvality, 27.6.2012
Pokud to dobře chápu, mělo by to být něco na způsob květnaté louky. V tom případě je dobře, že kompost nemáte, protože tento typ porostu naopak potřebuje půdu chudou na živiny. Někdy je potřeba půdu i ochuzovat.
Pleseň na uhorkách, 27.6.2012
Nevím, z čeho vycházíte, ale má to v registrovaném použití
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 27.6.2012
To se podívejme. Z 21 dnů na 3? Změnilo se složení nebo zjistili, že to "až tak neškodí"? A co když to budu po třech dnech baštit a za chvíli to změní zpět na 21 dní? Asi přejdu na kopřivovou jíchu (a následně na velkochov plísně)
Žlutá květina, 25.6.2012
To je zajímavé. Napadlo mě, když kvete v noci, najít nocenka, ale našlo mi to jinou květinu - Mirabilis jalapa. Pokud jde o pupalku, vidím také, že je to léčivka. Používáte ji někdo v tomto smyslu?
Žlutá květina, 25.6.2012
Aha, tak ona je to dvouletka, proto nebyla k nalezení mezi trvalkama. Děkuji  :)
Žlutá květina, 25.6.2012 Obsahuje fotku
Ač jsem se snažil, nemohu dohledat, jaká rostlina je na přiložené fotce. Jedná se o trvalku cca metr vysokou, kvete nyní. Vždy večer nebo v noci rozkvete několik květů, které uvadnou ještě tentýž den. Děkuji.
Světlušky 2012, 24.6.2012
Tak jsem se byl včera podívat, jak vypadá velký den světlušek, noc svatojánská. A opravdu jim kalendář funguje, byly všude.
Identifikace keře, stromu?, 22.6.2012
Vrba jíva neboli kočičky
Jilovity svah pod lesem na sever, 20.6.2012
To mě taky zaujalo. Možná je to jediná slunečná chvilka během dne nebo se tazateli rozbil kompas
Ptáte se, jestli jsem viděl souvislé zastíněné plochy porostlé břečťanem? Vy snad ne?
Na slunci ne, ale tady se mluví o severním svahu pod lesem.
Jilovity svah pod lesem na sever, 19.6.2012
Dal bych tam břečťan a případně pod něj mulčovací textilii
Je to plíseň na okurkách?, 19.6.2012
Spíš to vypadá jako popálené od sluníčka.
Co s těmito výhonky u rajčat?, 19.6.2012
Bohužel takto to dělal i náš permakulturně zaměřený soused a plíseň se pak šířila i na naše rajčata. Naštěstí to pak vzdal a odstěhoval se do Prahy
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika