Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 10.7.2012
Je to uvedeno v odkazu od P.Z. o něco výše
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 10.7.2012
Změnilo se to, podobně jako u Acrobatu. Naštěstí směrem dolů.
Strom cerveny do 10m, 10.7.2012
Také bříza - Betula pendula Rubra
Světlušky 2012, 9.7.2012
Já se taky pořád s někým dohaduji, jestli je něco modré nebo zelené, růžové nebo fialové atd. Ale světlušky vidím jednoznačně modře.
Vistárie, 9.7.2012
Žlutá neexistuje. Jenom spektrum od bílé, přes růžovou a fialovou, až skoro do modra. Sousedka má asi štědřenec nebo vyšisovaný papírek :) Pokud jde o velikost, musíte ji udržovat nůžkama, protože přirozeně nízké odrůdy také nejsou.
Žloutnutí malých okurek?, 7.7.2012
A kromě těch žlutých něco zraje nebo žloutnou všechny? Normální je, když nějaké okurky rostou a nějaké žloutnou. Rostlina nestihne uživit všechno.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012
Máme tady zmatek v Lídách, nejste první, kdo se nachytal :)
Dve hlavičky cesnaku, 2.7.2012
Pacibulky nevznikají po výsevu semen, vznikají vždy přímo v květenství. Česnek se nikdy semeny nemnoží.
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 2.7.2012
Možná spálení sluncem v místě, kde byly kapky vody (po postřiku nebo nesprávném zalévání na list). I kdyby to byla plíseň, není důležité, že okurky jsou v pořádku.
Poradte co se švestkou,děkuji, 29.6.2012
Nesnažte se řídit terminálem, který neroste. Nahraďte ho tím nejvyšším pěkným výhonem, zbytek původního terminálu využijte k vyvázání nového do svislé polohy. Konkurenční výhon (druhý pěkný shora) bude muset pryč. Ostatní vytvoří kosterní větve.
Začínám, 28.6.2012
Tak to nevím. Pan Sedlák ve své knize Koupací jezírka píše: "Nejmenší koupací jezírko, které jsem realizoval, bylo velké 30m2, ale vyžadovalo instalaci čističky a UV lampy."
Začínám, 28.6.2012
Předpokládám správně, že uvádíte pouze rozměry koupací zóny, nikoliv celého jezírka?
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012
To je zajímavé, alespoň jsem se něco přiučil. Ale týká se to orchideí a je to asi dost výjimečná záležitost, něco jako masožravky.
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012
Kde by je vzala? Vytvoří je rozkladem složitějších látek z odumřelých organizmů. Proto jsou houby a bakterie důležitým článkem koloběhu živin. Naopak cukry si rostlina vytvoří sama a houba si je bere od ní, nikoliv naopak. A na oplátku se zeptám já:... celý příspěvek >
Vylamovala jsem u rajcat vsechno, 28.6.2012
V příspěvku není žádná otázka, takže si možná chcete jenom postěžovat. Ale pokud se ptáte, co dál, tak by rajče mělo zase nějaké zálistky (jestli to lze ve vašem případě tak nazvat :)) vytvořit. Ty potom nějakou dobu nevylamujte, nechte rostlinu... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika