Příspěvky uživatele - 167.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampová tráva, 17.5.2012
Mám možnost odkopku od sousedky. V naší vsi se jí daří, myšleno podnebí, nadmořská výška... kvete jí skoro každý rok a krásně se ji množí. Má ale celou zahrádku několikrát vyvápněnou... je tu kyselá půda. Přečetla jsem si, že potřebuje propustnou... celý příspěvek >
Koniklec, 15.5.2012
Jů koukám na to na netu, no ještě že jsem se zeptala :o) díky, vypadá to hezky. Taď to je ošklivé, ale za tu parádu pak to stojí, to si počkám.
Pivoňky, 15.5.2012
Dostala jsem dva odkopky pivoněk před dvěma lety. Oba se ujaly, jeden má letos už na květ, ale druhý je poloviční bez poupat. Dočetla jsem se někde, že potřebují být mělko sazené. To jsem netušila při sázení, je možné, že ta druhá je hloubš. Kdy to... celý příspěvek >
Seženu letos růže?, 15.5.2012
Chtěla bych vás tady poprosit... v okolí nemůžu sehnat růže, všem vymrzli a zbytek je už vyprodaný. Víte o nějakém spolehlivém prodejci na internetu, který ještě růže má? Včera jsem udělala obědnávku na dvě nádherné a volali mi, že je nestihli... celý příspěvek >
Koniklec, 15.5.2012
Dobrý den. Koupila jsem si před týdny u zahradníka koniklec v květu. Krásně se mi ujal, mám z něj radost. Chci se zeptat nyní po odkvětu, jestli je vhodné ostříhat odkvetlé stonky? případně jak... nebo je nechat? abych rostlince neublížila.
Ruj, 15.5.2012
Je malinká, přez zimu vymrzl loňský proutek cca 30cm vysoký, ale už obrazila od země. Ještě se chci zeptet, výmladů je několik... lze ji nějak dělit?
Ruj, 15.5.2012
Mám na pozemku od předchozích majitelů vysazenou Ruj. Podařilo se mi ji, než jsem si jí všimla i pokosit, je na blbém místě, ráda bych jí přesadila. Je vhodné ji přesazovat a jaké jsou pro ní vhodné podmínky? 
Vlčí bob, 15.5.2012
Koupila jsem si v zahradnictví Lupinus Camelot Blue. Bohužel jsem neználek, myslela jsem si, že je to běžný vlčí bob, ale našla jsem, že je to nějaká nižší odrůda, moc informací jsem ale nenašla. Loni jsem zkoušela ze semínek, obyčejný, ale... celý příspěvek >
Srdcovka, 13.5.2012
Prosím o radu zkušené. Našla jsem si, že vyžaduje hlubší propustnou půdu a polostín. Mám tu těžkou kyselou půdu, mám ji už na druhém místě, pečlivě zalévám a moc se jí nedaří, ale nevím, jak se chová standartně. Mám odkopek bílá barva a třetím rokem,... celý příspěvek >
Jak podpořit kvetení u hortnezie?, 12.6.2011 Obsahuje fotku
Ty uschlé klacíky s květy se nestříhají celé u země, ale nechá se část... sousedce se dařej a ta má cca nechané 30cm klacíků, ty potom zjara obrazej novými výhonky a ty kvetou. Dostala jsem od ní vloni zakořeněný řízek, ten v květníku do jara... celý příspěvek >
Babské rady na barvy hortenzie, 7.6.2011
Vím, že jsou hnojiva speciálně na barvu, ale zajímá mě, jestli jsou i nějaké ty zahradnické fígle jak mít v jedné půdě různé barvy třeba z nějakých přírodních hnojiv, nebo podobně?
Zazimovanie modrej hortenzie, 6.6.2011
Jsou nějaké "babské" finty na barvy hortenzií krom kupovaného hnojiva?třeba hnůj od zvířat, nějaké běžné látky a pod?z dob kdy nebyla ta chemická?? Ráda bych několik barev na jedné půdě, mám dost kyselou, tedy očekávám modrou, ale líbila by... celý příspěvek >
Wistarie - popnutí hrubé pískovcové zídky + pěstování jako stromek, 24.3.2011
Ahaaa, děkuji :o) to by mě nenapadlo... tak tam tedy ne.Zkusím tedy jen ten stromek s oporou.
Jak se jmenuje, 7.3.2011
Ano, je to ono... děkuji :o)
Jak se jmenuje, 6.3.2011
strom s vínovýmy semeníčky ve tvaru svící, které zůstávají na holém stromě do jara?Větve jsou jakoby sametové.Děkuji
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika