Příspěvky uživatele - 42.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody - přesazení a plození, 31.8.2012
Tak jsem nakonec koupil Koronu v Líbeznicích (20ks). Vše v pohodě. Pěkně se mi všechny ujali (sázel jsem 16.8), nicméně, kytky měli malé nezralé jahody. A nyní po zasazení mi ženou jahůdky, už jsem sesbíral tak 40 kousků. A kvetou a dorůstají další.... celý příspěvek >
Kdy sklízet fazol, 24.8.2012
Zdravím, zasadil jsem si Fazol Keříčkový (Bobis D'Albenga). Jsou to takové ty žíhané mno a přemýšlím kdy je sesbírat, zda až budou mít fazole a nebo ještě dokud jsou zelený vnitřky s mailnkýma fazolkama - tzn teďko... Díky za radu v návodu píšou:... celý příspěvek >
Hrách málo kvete - co s tím?, 24.8.2012
Já to měl s hrachem podobný, Málo lusků, málo hnal a rychle uschnul... martas
Kusovky Jahod, 20.8.2012
Dobrý den, nakoupil jsem tedko nové jahody z Líbeznic a mezi nimi byla i nějaká shnilá, bohužel jsem si toho všiml až při sázení. Teď mám jednu díru v textílii navíc. Nevíte zda se dají koupit někde v zahradnictví v okolí Prahy nejlépe vně (...)... celý příspěvek >
Jahody - přesazení a plození, 13.8.2012
Zdravím Vás... Mám novou zahrádku a zakládám si nový záhon jahod. Rád bych na jaře již měl pěknou úrodu. Proto jsem si koupil jahody (korona) už nyní. Plán je takový, že si připravím záhon s koňským hnojem a jahody nechám na jiném místě... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika