Příspěvky uživatele - 22.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování lilií, 24.8.2011
Dobrý den, na své zahrádce jsem objevila místo, kde se liliím neuvěřitelně daří, mají zde takové podmínky (světlo, vlhkost), že tvoří o polovinu větší květy než má soused, který mi je daroval. A tak mi to nedá a uvedený záhon rozšiřuji o nové a nové... celý příspěvek >
Zubožená hrušeň, prosím o radu, 15.8.2011
Měl jsem velmi podobný problém s jabloní. První rok prakticky žádné přírůstky a lístky miniaturní. Druhým rokem se však jabloň zmátořila a nejen že začala normálně růst, ale dokonce poprvé zakvetla - tj. letos. Není to sice příliš odborná rada jako... celý příspěvek >
Náhradní vzduchovací membrány Heissner, 5.6.2011
Jasně Heissner, mám je za barákem a jsou fakt fajn. Iva V.
Živý plot z tisu, 27.5.2011
Dobrý večer Zdeňku, zkuste to, ořežte smrk až na holé dřevo a aplikujte ten samý způsob na tis. Ano, smrk obrazí, ale jen pokud mu necháte zelené konce větví, ale o tom jsem se nebavil :-)
Modřín na kmínku, 27.5.2011
Jinak co se týče zazimování - modříny nesjou tak choulostivé, aby se s nimi muselo extra zacházet.
Modřín na kmínku, 27.5.2011
Modřín na kmínku mám také. Modříny všeobecně milují slunná stanoviště, takže bych si s tím příliš hlavu neláma, i jižní stranu snesou. Občasnou zálivkou mu však určitě neuškodíte. Vzhledem k tomu, že se nejedná o vrbu, kterou je třeba stříhat... celý příspěvek >
Živý plot z tisu, 26.5.2011
I já se přimlouvám za tis. Pokud ho nebudete jíst, nijak vám neublíží. Navíc má velké přednosti oproti smrku - dovedete si představit, jak se třeba zmlazuje živý plot ze smrku? Já bohužel ano. A může nastat situace, kdy toto budete třeba řešit i vy... celý příspěvek >
Mrazík, 7.5.2011
Letos byl silný mrazík z úrody bude snad jen rybíz jinak všechna úroda pomrzla. Dokonce i nové výhonky u korejské jedle jsou v... a to vidím prvně za posledních 15 let.
Zatravnění velké plochy (pastvina pro koně), 4.4.2011
Dobrý den, Má někdo z vás zkušenosti se zatravňováním velké plochy cca 1,5 -2 ha? Domlouvám si se sousedem pronájem jeho pole, které mají v užívání jezeďáci. Chtěl bych ho zatravnit na pastvinu pro koně. Teď tam mají vysetý nějaký ozim a tak to... celý příspěvek >
Vylezl vám už česnek?, 15.3.2011
letos jsem sázel česnek prvně, přece jenom vlastní sklizeň je vlastní sklizeň a dělá mi zatím radost :-)
Co s jehličím?, 14.3.2011
Jde-li pod stormy světlo, můžete nechat porost trávou. V tom případě je lepší jehličí vyhrabat. Lze ho dát do kompostu, ale pomaleji se rozkládá. Přihnojovat netřeba, takto velké stromy sipotřebné živiny z půdy samy vytáhnou.
Zahradní traktor Agro Jet, 10.3.2011
Prosím o předání zkušeností se zahradním traktůrkem Agro Jet.Mám možnost si ho zakoupit jako starší a nemám jistotu zda dělám dobře. Díky za váše názory a rady Milan
Dělali jste si projekt sami?, 15.8.2010
Pokud se na to cítíte, prosím. Udělat projekt zase taková legrace úplně není, ale jde-li vám jen tak si na papír namalovat, že tady bude záhon támhle pískoviště pro děti, tam zas já nevím - skleník třeba a pak to začít převádět do praxe, mohla byste... celý příspěvek >
Přesazení borovice černé, 10.8.2010
Pokud se vám ji povede vydobýt s co nejméně porušeným balem počítejte, že do zimy nic moc nepoznáte, ale na jaře by vás borovice měla upozornit novými přírůstky. Je možné, že jeden rok to nebude nic moc, také se nám stalo, že při přesazení borovice... celý příspěvek >
Sieberz - katalog, 10.8.2010
Květiny u Starkla neobjednávám, dají se samozřejmě sehnat mnohem levněji, ale ovocné stromky sám za sebe můžu doporučit, byť jsou dražší.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika