Příspěvky uživatele - 17.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za odrůdu rajčete?, 29.8.2012
Andreji, ILDI neznám. IDYLL červený má téměř přesně kulovité plody průměr 2-3 cm. Odpovídá přesně foto v nedozrálém stavu. IDYLL žlutý je mírně protáhlý, tužší, dlouhý až 4 cm. Doufám, že nápisům na pytlících mohu věřit - pěstuji je již... celý příspěvek >
Co je to za odrůdu rajčete?, 29.8.2012
Já jsem je koupil jako IDYLL červený. IDYLL žlutý má tvar hruštiček. J.
Slupka u rajčat, 29.8.2012
Občas se to stává když ponechám plody hodně vyzrát nebo je objevím pod listem vyzrálá. Nestává se to, když rajče sklidím oranžové nebo nazelenalé a nechám je dojít. Tak to asi má na svědomí sluníčko - zas je rajče chuťově výraznější a... celý příspěvek >
Bělavý povlak na terminálu hrušně, 29.8.2012
Dle literatury by to mohla být Septorióza hrušní nebo padlí - neváhal bych ihned větev odstřihnout a spálit. Údajně by měly být účinné měďnaté přípravky po ukončení vegetace. Sám jsem toto na hrušni nikdy neviděl. J.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika