Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 16.4.2013 Obsahuje fotku
Skleník Venus - zpráva po 3. zimě. Nic nového, skleník vypadá pořád stejně. Jediné co začalo rezavět jsou podložky pod šrouby, které drží dolní okraj polykarbonátů, jinak je vše z duralu...  Minimální zimní teplota byla -11 C, stejně... celý příspěvek >
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 3.4.2013
Thornfree mám desítky let, prodával se tu již za komunistů, když na podzim stříhám odplozené výhony, jsou již mrtvé až k zemi. Na fotce nedokážu rozeznat letorosty rostoucí ze starého dřeva.
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 3.4.2013
Paní Lído, pěstoval jsem a pěstuji několik odrůd ostružin - trnitých i beztrnných. Nikdy mi žádná nevyrašila nový výhon na loňském dřevě, vždycky až u země. Vy takovou odrůdu znáte? To Jirilan - dva a půl metru u bujně rostoucí ostružiny se mi... celý příspěvek >
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013
Tak jak píše paní Lída, prostě odstřihněte až u země všechny odplozené výhony, ať jsou jak chce staré - poznáte je snadno, jsou na nich zbytky květů a plodových lůžek. Výhony z loňska nestříhejte, po letošní mírné zimě budou kvést a plodit po... celý příspěvek >
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013
Už to tu několikrát bylo: předloňské odplozené výhony odstřihnout u země, loňské ponechat - letos pokvetou a budou plodit, po sklizni je ustřihnout u země a tak stále dokola.
Prosím neznáte tuto nádhernou kytičku?, 31.3.2013
Víme, dokonce již tady byla. Pedilanthus tithymaloides variegata.
Jde takto rozmnožit růže?, 24.3.2013
Roubovat netřeba, pokud zakoření, tak i pokvete. Záleží na odrůdě, většinou mají pravokořenné růže z řízků méně vyvínutý kořenový systém a jsou náchylnější k vymrznutí. Navíc kvetoucí růže v březnu jsou buďto ze skleníku nebo teplejších krajů, obojí... celý příspěvek >
Název rostliny a péče o ni, 11.3.2013
Že by nějaká zázvorovitá? Koukněte se na Curcuma alismatifolia.
Co je to za rostlinu?, 24.2.2013
Ještě poznámka, kdybyste po ní toužila, ptejte se v akvarijních rostlinách! To jsou paradoxy...
Zmijovec kvete letos o něco dřív, 22.2.2013
Vypadá to na klasického rivieri = konjac.
Klanopraška ze semen, 21.2.2013 Obsahuje fotku
V přiloze máte podrobný návod, ale na plody si počkáte...
Co je to za rostlinu?, 21.2.2013
Takovou barvu moc kytek nemá. Pokud vyloučíme tradeskancii a okrasný batát, co takhle 'Alternanthera 'Purple Knight'? Do truhlíků se používá častěji než vrbina.
Duhová růže, 21.2.2013
Drzost  "obchodníků" a hloupost kupujících roste nade všechny meze...
Pokojová yucca - množení listem?, 9.2.2013
Tak to je skutečně juka, dokoce velmi hezká a pěkně olistěná.  Byla by škoda ji seřezávat, raději si kupte novou mladou, prodávají se běžně. Listem se množit nedá.
Pokojová yucca - množení listem?, 7.2.2013
Tak teď tomu zase nerozumím já. Ta Vaše rostlina má 150 cm kmene obrostlých listy??? V tom případě to téměř jistě není juka. Můžete ji vyfotit?  Co se toho řízkování týče, nemyslel jsem seříznout ji někde u vrcholku, ale tak 50 cm nad zemí.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika