Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tacca chantrieri, 26.1.2014
Nějaké zkušenosti v češtině máte zde.
Prosím o identifikaci rostliny, 25.1.2014
To bude kytka z rodu Habenaria, asi Habenaria rhodocheila. Pěkná!
Ako sa volá táto rastlina?, 23.1.2014
Rukola, roketa??
Neznáte někdo název této rostliny?, 21.1.2014
To je pravda, také se mi po zahradě stěhuje a pomalu jí přibývá...
Neznáte někdo název této rostliny?, 20.1.2014
Helleborus foetidus - čemeřice smrdutá.
Jak pěstovat tuto pokojovku?, 19.1.2014
Souhlasím s paní Lídou - Calathea rufibarba. Požadavek na vysokou vzdušnou vhlkost je vskutku zásadní, dle mých zkušeností v normálním bytě dlouhodobě neudržitelná kytka - listy od konců zasychají, kytka chřadne, chřadne až uchřadne...
Prosím o identifikaci rostliny, 16.1.2014
Pane Josefe, máte pravdu, je to Cissus rotundifolia.
Co to kvete?, 11.1.2014
To Ivan Pěkné, ta je tak tučná že se rýmuje se slovem ručnice...
Co to kvete?, 11.1.2014 Obsahuje fotku
Tuto kytku asi poznáte, je to pěkný plevel, ale teď mi poprve vykvetla, na výšku má téměř metr...
Co je to za rostliny?, 11.1.2014
Ae = Aeonium tabuliforme
Pozná někdo prosím co to je?, 6.1.2014
To Věra Brchelová To bude nějaká lobelka, asi ta, co dříve používala k léčení ošklivé pohlavní nemoci...
Určení nazvu palmy, 5.1.2014
Škoda, že ty fotky mají velikost poštovních známek, ale taky mi to připadá jako cykas - například největší z cykasů Dioon spinulosum.
Prosím poraďte co je to za rostlinu, 4.1.2014
Pryšec křížmolistý - už se něm tady několikrát psalo.
Co je to za rostlinu?, 4.1.2014
No to je tedy Adéla - nedávno se o ní tady psalo v souvislosti s velikosti jejích mladých listů. Několik podobných fotek můžete vidět zde. A jméno -  Paulownia tomentosa.
Zničený skleník, 1.1.2014
Mám velmi podobný skleník jako paní Veruna - mé zkušenosti za 4 roky provozu jsou zde. Souhlasím s panem Zdeňkem - pokud je větrno, je nutné zavřít všechny větrací otvory, pokud se dostane vítr dovnitř, skleník skutečně působí jako plachta... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika