Příspěvky uživatele - 2.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 28.8.2012
Rozumím, spíš strom něčím od jara stříkat proti té chorobě. Super moc jste mi pomohl jsem opět chytřejší, mockrát Vám děkuji za radu pane Vysloužil.
Strupovitost? To znamená že je to normální? Dá se to nějak odstranit? 
Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 28.8.2012 Obsahuje fotku
Jsem zvědav co na to odpovíte
To je možné že to je nějaká choroby, jablko jsem vyfotil tak jsem zvědav co to může v jablkách být.
Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 27.8.2012
Dobrý den, Mám podzimní jabloň na zahradě a léta letoucí na jablkách jsou hnědé tečky, jakoby bradavice nevím si s tím rady jestli stromu něco chybí a nebo špatné prořezávání větví. Zahradu jsem dostal od rodiny a několik let se o strom vůbec... celý příspěvek >
Pařeník z betonu, 24.7.2012
Dobrý den zahradníci, chtěl bych položit otázku tomu kdo má zkušenost s pařeníky. Připravuji pařeník na příští rok s tím že ho nechci budovat ze dřeva ale vykopat jámu do zemně, postavit dřevěné bednění a zalít betonem, jak podlahu tak stěny.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika