|
Příspěvky uživatele - 2.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 28.8.2012 Rozumím, spíš strom něčím od jara stříkat proti té chorobě.
Super moc jste mi pomohl jsem opět chytřejší,
mockrát Vám děkuji za radu pane Vysloužil. |  | Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 28.8.2012 Strupovitost? To znamená že je to normální? Dá se to nějak odstranit? |  |
|  | Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 28.8.2012  Jsem zvědav co na to odpovíte |  | Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 28.8.2012 To je možné že to je nějaká choroby, jablko jsem vyfotil tak jsem zvědav co to může v jablkách být. |  | Na jablkách hmědé tečky a na jabloni mech, 27.8.2012 Dobrý den,
Mám podzimní jabloň na zahradě a léta letoucí na jablkách jsou hnědé tečky, jakoby bradavice nevím si s tím rady jestli stromu něco chybí a nebo špatné prořezávání větví.
Zahradu jsem dostal od rodiny a několik let se o strom vůbec... celý příspěvek > |  | Pařeník z betonu, 24.7.2012 Dobrý den zahradníci,
chtěl bych položit otázku tomu kdo má zkušenost s pařeníky.
Připravuji pařeník na příští rok s tím že ho nechci budovat ze dřeva ale vykopat jámu do zemně, postavit dřevěné bednění a zalít betonem, jak podlahu tak stěny.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|