Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za strom, 23.5.2011
Chyba: Liriodendron tulipiufera s "i". Josef. 1. Ale to už se přeme o detaily, které zadavateli otázky mnoho nepomohou. 2. Kdybych věděl, co to vyvolá za smršť příspěvků, pak bych asi svůj první příspěvek pozměnil. 3. Bezejmenný... celý příspěvek >
Hustý, zelený pruh v trávníku, 23.5.2011
Drenáž by logicky nejvíce vody vzala právě tomu pruhu, který je nad ní, ale - paradoxně - ten je nejzelenější. Odvodem vody drenáží to nebude. Je to tím, že při kopání el. + dren. jste zhutněnou zem po stavbě právě v tomto pruhu nakypřili a tím jste... celý příspěvek >
Co je to za strom, 23.5.2011
Já napíšu jen první písmena.: L.T. (někdo jistě dodá zbytek. :-) Josef.
Hustý, zelený pruh v trávníku, 23.5.2011
Prostě tam ta tráva má loepší podmínky. Připomíná mi to přísloví: "Jednooký mezi slepými králem". Vy byste chtěl tomu jednookému vypíchnout i to zdravé oko... a celá plocha bude stále stejně neduživě zelená (hlavně že bude stejná). Jděte... celý příspěvek >
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 23.5.2011
Možná jsem útlocitný ale neměl bych to srdce... Josef.
Kanadská borůvka - dva druhý listí, 23.5.2011
"Letošní výhon" se zdá být, jak jsem to "pracovně" nazval, tím mladým výhonem - jakoby "vlkem.. Není důvod ke znepokojení. Je to stále stejná borůvka. Uvidíte, že příští rok vyrostou na tomto výhonu stejné listy, jako na... celý příspěvek >
Bylinka?, 20.5.2011
Pravé italské oregano je tamní druh dobromysli, který u nás (podle mých kusých informací) nepřezimuje. Obě tyto rostliny mají vědecký ("latinský") rodový název Origanum - a z toho je ono oregáno a tento název se někdy používá i pro naši... celý příspěvek >
Úprava záhonku před pokládáním textilie proti plevelům, 20.5.2011
Nejprve travičku postříkejte herbicidem, abyste ji zničila. Až začne žloutnout, můžete pokračovat dál. Já preferuji ten postup, že nejdříve plochu důkladně zryji - na celou hloubku rýče a po malých kouskách (drn a zem se tak dobře nadrolí). Pak... celý příspěvek >
Problém s identifikací rostlinky, 20.5.2011
Tak jsem se vzdal zase příliš brzo? Josef.
Clematis uštípnuté výhony, 20.5.2011
A zase jsem měl pravdu :-). Už se o své klemátisy (apod.) nemusíte bát. Ve včerejších novinách psalli (a co je v novinách, to je pravda! :-)), že městští strážníci chytili leguána. (MfD, Plzeňská příloha). A je po problému. Josef.
Nepozná to někdo?, 19.5.2011
Vysvětlete, prosím, odle jakých znaků je to určitě tis? Josef.
Kdy se začalo roubovat?, 19.5.2011
Myslím, že už staří Řekové a Římané... Josef.
O jaký jde plevel?, 19.5.2011
Je to sléz.  (Taky už o něm v diskusích byla řeč - použijte vyhledávání vlevo). Jestli na něj travin působí zhoubně, nevím. Podívejte se na účinné látky travinu a vyhledejte si je třeba na agromanuálu nebo přímo u výrobce travinu. Název... celý příspěvek >
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 19.5.2011
Pavle, jenom drobnost: proč neustále trváte na názvu "varitátor" namísto "variátor? Otazník. Josef.
Co to muze byt?, 18.5.2011
Ty světle šedivé chomáčky opravdu jsou lišejník. Odumírání těch švestek jistě způsobilo něco jiného, nějaká houbová choroba, viróza (šarka), škůdci apod. Lišejník se na větvích těchto oslabených stromů usadil až druhotně. Josef.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika