Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to plevel?, 8.6.2011
Doporučuji nespoléhat se na sečení, ale pečlivě ji nožem vždy podříznout v místě "rozvětvení" a odstranit. Je to sice piplačka, ale pokud budete spoléhat pouze na sečení, ježatka pak dělává k zemi přitisklé růžice, které sekačka neposeče,... celý příspěvek >
Zelení pavoučci, 8.6.2011
Pavouček určitě rostlinám škodit nebude. Prakticky všichni pavouci jsou "masožravci". Jiná věc by byla, kdyby se jednalo o nějakou svilušku nebo podobného roztoče. To jsou nepříjemní škůdci. Josef.
Jak na žáby ve skalce, 7.6.2011
Ucpání veškerých děr a škvír větších než 1 cm nefunguje? Josef.
Kdo zná názvy těchto rostlin?, 7.6.2011
1 by měla být klejicha syrská (vatočník) - Asclepias syriaca. 2 vypadá jako přestip - Smilax (ale možná se i pletu). Josef.
Thuje - střídání barev, 7.6.2011
Žádný z běžně pěstovaných sloupovitých jalovců není hostitelem rzi hrušnové. rychlost růstu je u jednotlivých druhů a odrůd rozdílná - stejně jako je tomu u tůjí. Bobkovišně hlavně dost často namrzají, houbových chorob je o něco méně. 4-5 m by... celý příspěvek >
Thuje - střídání barev, 6.6.2011
Já bych neřekl, že jsou tůje až tak náchylné na různé nemoci a škůdce. Občas se sice vyskytnou, ale není to pravidlem. Osobní problém bych měl se střídáním barev. To bych nepovažoval za extra pěkné. Znám takový živý plot a nelíbí se mi. Kolik je... celý příspěvek >
Jaký selektivní herbicid?, 6.6.2011
Každý herbicid má své plevele, na které účinkuje dobře, na jiné méně a některé ponechává téměř bez poškození. Musela byste jít po jednotlivých účinných látkách a vysledovat si to. Údaje najdete třeba na agromanuálu apod. Já nejčastěji používám Bofix... celý příspěvek >
Moze nevykvetly petour na kompost?, 6.6.2011
Pokud na něm ještě není vidět ani kvíteček, nebál bych se ho dát do kompostu. Stejně tak s lebedou. Obrážení utrženého: pokud je utržen opravdu úplně u země, tam, kde už není zelený, pak by obrážet nejspíše neměl. Pokud tam necháte byť jen jedno... celý příspěvek >
Aloe Vera, 6.6.2011
Podle mého názoru to opravdu aloe je. Josef.
Světlušky, 3.6.2011
Jsem přesvědčen, že se jejich umělým množením nikdo nezabývá, tedy že se larvy nikde nedají sehnat. Ale děkuji Vám za tento příspěvek a znovuobnovení tohoto tématu, také jsem se do toho chtěl pustit. V neděli jsem se byl s kočkou (čtyřnohou!) projít... celý příspěvek >
Co to je za potvoru?, 3.6.2011
V každém případě je to zajímavý organismus, se kterým jsem se naživo ještě nesetkal. A díěkuji Jažibabě9 za poučení. Josef.
Zničím jitrocel vytržením?, 2.6.2011
Musím to taky vyzkoušet. Josef.
Poradíte, co je to za rostlinu?, 2.6.2011
Pryšec "trnová koruna" - Euphorbia milii. Josef.
Množení buxusu, 1.6.2011
Vždy se množí řízkováním. Neroubuje se.  Josef.
Znovu trávy v trávniku, 1.6.2011
Podle mého názoru: 1. Ježatka na fotkách není. 2. Ani tam není jílek. Vypadá to spíše na lipnici luční či obecnou. 3. Červenofialová tráva může být možná psineček, ale jist si nejsem. V každém případě se jedná o vytrvalé trávy (ježatka je... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika