Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Yucca, 13.6.2011
Vaše juka se mi zdá pěstovaná v nevhodných podmínkách: málo světla - je taková vytažená, k tomu možná příliš teplo a trochu nadměrná zálivka. Skvrny na listech budou asi od nějaké houbové choroby - listové skvrnitosti. Již poškozené listy bych... celý příspěvek >
Prosím co to je a jak s tím zatočit, 13.6.2011
Souhlasím s Wimpim. Na toto netřeba hned brát herbicid (šetřete životní prostředí). Posekáte a naprostá většina této lebedy to už nerozchodí. Však se ještě něco natrápíte s plevelem až bude trávník starší. A k tomu Dicotexu a jeho porovnání s... celý příspěvek >
Ptačí zob, 13.6.2011
Záleží na tom, co to bylo za ptačí zob. Mně taky letos skoro neobrazil - silně namrzl. U mně se jedná o ptačí zob vejčitolistý - Ligustrum ovalifolium. Ptačí zob obecný - Ligustrum vulgare a jeho odrůda Atrovirens je podstatně odolnější, ten obvykle... celý příspěvek >
Odpuzovač hadů, 13.6.2011
Petře, u vás to vypadá taková pohoda a bio! (jen přemýšlím, odkud jste, kde jsem jen viděl takovou věžičku, která se mihla na jednom záběru.) Josef.
Zimolez japonský, 10.6.2011
Teď jsem si nechal vyhledat Vaši Halls Prolific: 1. na obrázku z prvního najitého odkazu má normálně zelené listy. 2. Hned druhý či třetí odkaz uvádí, že Halliana je shodný s Halls Prolific. V tom případě buď můžete mít třeba nejakou neduživou,... celý příspěvek >
Přesazení vzrostlého smrku, 10.6.2011
Kolik set tisíc nebo miliónů stálo přesazení onoho jírovce ("kaštanu") v Liberci a jestli to byly účelně vynaložené peníze tam nepíšou? Josef.
Zaschle konce letorostu, 10.6.2011
Nezřetelné foto! Snažil jste se to nafotit moc zblízka a dopadlo to špatně. Zkuste to znovu. Josef.
Domácí ořechovice, 10.6.2011
Třeba letos zažijete něco, co jste ještě nezažil! :-) Josef.
Zimolez japonský, 10.6.2011
Vámi uvedené označení odrůdy mi není známé, ale dovolím si předpokládat podle podobnosti ve jménu, že to bude obdoba mně známé a mnou uvedené Halliany. Možná je Halliana jen zkomolené jméno té Vaší. Anebo je to třeba ještě vylepšená Halliana. Sama... celý příspěvek >
Hortenzie - diry v listech, 9.6.2011
Myslím si, že to "mátoví brouci" nebudou. Ti jsou dost vyhranění přímo na mátu. Pokud by to byli ti "mí" slimáci, mohli by to být ti drobní a především si myslím, že budou žrát listy zespodu. Nebo nějaká housenka. Mohl by pomoci... celý příspěvek >
Hortenzie - diry v listech, 9.6.2011
Tipl bych si, že za tím budou slimáci. Josef.
Znáte tento plevel?, 8.6.2011
Ano, vrbina penízkovitá - Lysimachia nummularia, jak už napsal (-a) v předchozím příspěvku někdo, kdo nemá zájem se k něčemu vyjadřovat.(Připadá mi to jako opravdu zvláštní vyjádření.) josef.
Katalpa - bílý povlak lna listech, 8.6.2011
Mohlo by to být padlí. Přípravky si jistě vyhledáte. Josef.
Ještě jeden plevel, 8.6.2011
Vypadá to na černohlávek - obecný, (případně velkokvětý): Prunella vulgaris (nebo Prunella grandiflora). Byla tady již řeč o tom, že se v trávníku špatně hubí. Zkuste zapátrat v archívu (viz vyhledávání vlevo). Josef.
Zelení pavoučci, 8.6.2011
Samozřejmě jsem to myslel tak, že se pavouci neživí rostlinami a dal jsem slovo "masožravci" do uvozovek. Kdybych napsal že pavouci jsou hmyzožravci, pak by se do mne zase opřel někdo jiný, že hmyzožravec je ten "krásný" sametový... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika