|
Příspěvky uživatele - 4.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vřes obecný (calluna vulgaris) - přezimování, 25.8.2012 Zdravím všechny,
mám v truhlíku na terase výše zmíněný Vřes a zajímalo by mě, jak ho zazimovat? Vadí, pokud vřes nechám přes zimu doma v místnosti? Poškodilo by ho těch několik měsíců v interiéru? Popřípadě mám pouze zajistit truhlík proti mrazu... celý příspěvek > |  | Fosfátová skla - granulát, 24.7.2012 Díky moc za Vaše trpělivé odpovědi, jsem naprostý začátečník, takže jsem si chtěl být 100% jistý. Krystaly jsem zapracoval do půdy.
Jarda |  |
|  | Fosfátová skla - granulát, 20.7.2012 Omlouvám se za překlep, jde samozřejmě o Fosfátová skla. Jarda. |  | Fosfátová skla - granulát, 20.7.2012 Dobrý den,
mám doma hnojivo Fosvátová skla, granulát (dlouhodobě působící minerální hnojivo) a zajímalo by mě, jak přesně ho použít, protože pro mě klíčová informace mi v balení bohužel chybí.
Jde o to, jestli mám stanovenou dávku nechat... celý příspěvek > |  |
|
|
|