|
Příspěvky uživatele - 208.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Umístění řízkovanců, 1.4.2011 Zdravím Vás. Kdo poradí, kam je nejlépe přemístit řízkovance zasazené do substrátu, aby zesílili a nebyli vytáhlé. Za oknem to není to ideální místo co?Někdo dává do skleníku a jak jsem vyčetl i do polostínu.Co je optimálnější? |  | Divné bodky na výhonkoch révy, 27.3.2011 Dobrý den, pane Vladimíre, tak postřik pomohl, zajímalo by mě, které jste použil Omite? Omite 30W nebo 570 EW? |  |
|  | Odrůdy paprik, 5.3.2011 Dobrý den, má někdo zkušenosti s odrůdou Stalagnit? Osobně mně byla doporučena do foliáku, kde mám problém s zčervenáním odrůd. Je nějaká opravdu zaručená odrůda, která jistě dozraje, zčervená atp.?Nejsem z vyšší polohy, naopak 250mnm... |  | Řez mladé révy, 4.3.2011 Dobrý den, mám následující dotaz. Jak řezat v případě mladé révy, která má třeba již za krátkou dobu kmínek silnější než tužka a výšku také dobrou. Chtěl bych praktikovat rýnsko hesenské vedení. Zajímá mě proto, zda mám jen zakrátit kmínek na... celý příspěvek > |  | Pravokorenné sadenice, 4.3.2011 Pomeranč mám krátce, letos čekám drobnou úrodu, ale pořídil jsem si ji, protože mě chutnala u známého. Počítejte s nízkou mrazu-odolností (pouhých -18) a také postřiky budou nutné. |  | Výsadba, 31.10.2010 Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu při výsadbě. Mám řízkovanou sazenici z jara, dosáhla sice délku cca přes 2metry, ale není příliš silná, proto přemýšlím, zda ji mám dát nyní na podzim již na stanoviště, nebo zazimovat a dát až z jara? Kmínek je... celý příspěvek > |  | Úprava kmínku, 30.10.2010 Kdy je nejvhodnější doba na úpravu kmínku? Mám pár hlav, kde mi nevhodně roste silnější dřevo a nevím jestli klasickým řezem v období února, března není zase moc pozdě na takový zásah. Díky za informaci. |  | Co vaše réva?, 10.10.2010 Nádherné hrozny Honzo, zvláště Arkadia. Jsem také z VČ kraje, ale letos mi Arkadia a Dora pomrzla (250mnm). Rád bych se s Vámi podělil případně o zkušenosti s révou. cb605487@tiscali.cz |  | Dotaz na určení odrůdy, 15.9.2010 Zdravím. A nemůže to být Phoenix? |  | Dotaz na určení odrůdy, 26.8.2010  Dobrý den, nevěděl by někdo odrůdu révy z dodaných fotografií? Réva celkem bujně roste, dozrává pomalu nyní a dužina je chruplavá, chuť příjemná. Můj tip je Mladen, ale je to jen tip. Díky. |  |
|  | Dotaz na postižení révy, 29.7.2010  Hezký den, poprosil mě kamarád a donesl hrozen který jsem vyfotil s prosbou o radu čím by mohly být bobule postižené, díky za radu. |  | Žloutnutí listu, 4.7.2010 No já to vidím na nedostatek hořčíku. A způsobeno právě dusíkem. |  | Skudce vinne revy, 8.6.2010  Přiložené foto: |  | Skudce vinne revy, 8.6.2010 Dobrý den, mám podobný problém, zdá se mi, že nově vysazené sazenice nerostou tak, jak by měli a nevím, zda je to buď mojí netrpělivostí nebo škůdcem... Na přiložených fotografiiích je Vostorg, Ametyst nová výsadba z podzimu a přikládám i dvě další... celý příspěvek > |  | Teréz, Augusteller - fa Starkl, 20.5.2010 Chtěl bych se jen zeptat. Vy máte obě tyto odrůdy ve skleníku, nebo venku na chráněném místě? |  |
 |
|
|
|