|
Příspěvky uživatele - 232.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solární systém k bazénu Avenberg SE100, 28.5.2014 Tak mi toto zařízení slouží už 3 sezonu. Zatím žádné problémy nebyly, trubice na zimu nedemontuji, pouze zařízení vypustím, na konci března znovu napustím. Toť vše. |  | Solární systém k bazénu Avenberg SE100, 23.8.2012 U mě si instalatérská firma řekla cca 17000 za připojení na střechu a rozvedení teplé vody ještě do kuchyně. Bez toho by to přišlo tak na 10-11.000. Jinak jsem byl na samotné zařízení zvědav, ale předčilo moje očekávání. Mám to instalované zhruba 1.5... celý příspěvek > |  |
|  | Solární systém k bazénu Avenberg SE100, 20.5.2012 Mohl byste rozšířit zkušenosti s tímto zařízením? Jak dlouho se voda ohřívá, na kolik stupňů, jaké hadice jste použil, je nutné doplňovat vždy vodu po odběru? |  |
|
|
|