Příspěvky uživatele - 224.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 23.8.2012
nápodobně.
Řez letorostů, 8.6.2011 Obsahuje fotku
Vážení. Potřeboval bych poradit, jak zakrátit letošní letorosty na jabloních, hrušních a rynglích. Některé jsou až metr dlouhé a stromy mají dvojnásobný objem. Stáří rostlin je cca 6 let. Nevím jestli skrátit až na dřevo staré, nebo části letorostů... celý příspěvek >
Žloutnutí listů, 24.2.2011
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Po třech letech mě u cykasu vyrazily tři nové listy a ty staré mě začaly žloutnout. Zalévám jednou týdně. Chtěla bych vědět jestli je to běžné..?A můžu ty staré listy, které žloutnou uříznout..?
Žloutnutí listů, 19.2.2011
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Po třech letech mě u cykasu vyrazily tři nové listy a ty staré mě začaly žloutnout. Zalévám jednou týdně. Chtěla bych vědět jestli je to běžné..?
Poraďte s určením odrůdy, 20.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den Vážení diskutující. Prosil bych nějakého odborníka, který by mi pomohl určit odrůdu jabloně. Následně mne zajímá, jak dlouho je lze skladovat a podobně.Přikládám foto. Do mejlu mohu poslat více, jejich vzhled se výrazně liší podle toho jak... celý příspěvek >
Postřik, 22.5.2010
Mám vyzkoušený přípravek Bofix který ničí dvouděložné plevele.Pozor na vinnou révu!!! (je to uvedeno v návodu). Prodává se v balení na 200 m2.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika