|
Napojení hadice na plastový sud, 1.1.2013 Zdravím!
Prosím o radu: potřebuju na plastový sud (je to sud se šroubovacím víkem z tvrdého plastu, kerý se používá na potraviny - 250 litrů) připojit hadici. Nemáte někdo zkušnosti?
Děkuji! |
 |
Co vaše réva? (2012), 23.8.2012 Obávám se, že to je octová hniloba.Taky mě to postihlo. Zkuste ochutnat nějakou zralejší bobuli, bude mít takovou zvláštně kysele navinulou chuť. S pozdravem Petr K. |
 |
|
 |
Červené listy viniča - čo sa stalo?, 23.8.2012 Kromě nedostatku hořčíku jde i o přirozené "dozrávání". Málo naplat, podzim se blíží a listy se začínají vybyrvovat. A první se vždy vybarví ty nejstarší. Petr K. |
 |
Odrůda Regent, 21.7.2012 S většinou toho, co jste napsal, musím souhlasit. Pěstuji Regent na rovině mírně nakloněné na východ cca 220mnm. Vlhčí lokalita v blízkosti lužního lesa. Pravidelný problém s plísní révovou. Stříkám cca 4x pouze "bio" postřiky. Zrání a plodnost... celý příspěvek > |
 |
Teréz, Augusteller - fa Starkl, 14.1.2012  Z osobní zkušenosti tvrdím, že odolnost Regentu vůči chorobám(hlavně vůči peronospoře) není nijak zas až tak vysoká. Pro pěstování na stolní hrozen má malé hrozny a menší bobule s peckama. Z aktuální nabídky Starkl bych z osobní zkušenosti jako... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.9.2010 Děkuji za příspěvek. Ten nerez Marinox 47cm, by byl super. Jedná li se však o starší kousek, bude to nejspíš hon než pohodové nakupování :) Ale dovedl bych si jej představit, to nepopírám.
Ještě mne zaujala značka Honda. Její nejlevnější plastová... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.9.2010 Zdravíčko.
Děkuji Vám za tipy.
Pokud mohu mluvit za sebe:
Z nabídky HQ mne nezaujalo zhola nic, až na jediný model - R150SV/H. Ta prohrála ve výběru díky vyšší ceně (která by se dala překousnout) a především váze (+plastová... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 15.9.2010 Vážený pane host - xxx.xxx.127.233 (?), 11.9.2010 10:26
Líbí se mi velice vaše sofistikovaná reakce.Chtěl bych se proto na Vás obrátit pro radu.
Na rekreační chatce s pozemkem cca. 1600m2 nám pomalu dosluhuje "stařičká" rotační benzínová... celý příspěvek > |
 |