|
Příspěvky uživatele - 239.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - skvrnité listy - je to plíseň?, 4.6.2013  A ještě trochu jiný |  | Rajčata - skvrnité listy - je to plíseň?, 4.6.2013  Ještě jeden |  |
|  | Rajčata - skvrnité listy - je to plíseň?, 4.6.2013  Zdravím,
ve skleníku jsou rajčata krásná, ale ta venku - no bída... Máme na nich takovéto fleky, a protože je pěstujeme prvním rokem, nevíme si rady. Jedná se o plíseň? Před dešti jsme stříkali Kuprikolem, dneska co šlo, otrhali a opět postříkali... celý příspěvek > |  | Rybíz a mšice, 15.5.2013 Děkuji za odpověď.
M. |  | Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013 Díky, to já jen pro jistotu :o)
M. |  | Rybíz a mšice, 15.5.2013 Opět se nám na rybízu objevily mšice, v zahradnictví mi na to doporučili Mospilan. Paní ve frontě za mnou se vmísila do hovoru a Mospilanem prý rybíz zalévá. Je lépe keř postříkat nebo máte se zálivkou také zkušenosti?
Díky, Miky |  | Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013 Vím, že se vylamují zálistky u všech druhů tyčkových rajčat (kromě malých keříčkových), ale nejsem si teď jistá, jeslti i u Bejbina, které je také drobnější? Pěstujeme je letos první rok, tak abych nenadělala více škody než užitku :o)
Díky,... celý příspěvek > |  | Larva kovaříka - drátovec, 23.4.2013 Jiřino, a tu bramboru necháme na povrchu, nebo ji nějak zakopeme či co?
Já se obávám, že když to zabilo druhé rajče a další začínají povadat (i když se po přesazení krásně chytla), že to nebude ojedinělá larva :(((
Achjo
Zahradník poradil,... celý příspěvek > |  | Červík v rostlině rajčete, 23.4.2013 A teď mi, Mirku, poraďte, jak ho zlikvidovat!
Dík! |  | Larva kovaříka - drátovec, 23.4.2013 Právě jsem zjistila, že nám rajčata žere larva kovaříka - drátovec - viz obrázek v diskuzi Červík v rostlině rajčete.
Máte s tím zkušenosti? Jak se ho zbavit? A kde se ve skleníku vzal, když jsme ho teprve na podzim zakládali a zem si dali dovézt z... celý příspěvek > |  |
|  | Červík v rostlině rajčete, 23.4.2013  Prosííím, právě mi to zlikvidovalo druhé rajče a začínají vadnout další
Nikdo tohohle červíáka neviděl???
Miky
|  | Červík v rostlině rajčete, 21.4.2013 Ahoj,
před týdnem jsme sázeli rajčata do skleníku a všechna se hezky chytla. Před 3 dny jsme si všimli, že jedno začíná nějak chřadnout. Dnes jsem ho vytáhla, že ho nahradím jiným a na jednom místě se ulomil stonek, ze kterého vypadl malý,... celý příspěvek > |  | Vytáhlá rajčata sázíme šikmo nebo rovně?, 16.4.2013 Děkuji :) |  | Vytáhlá rajčata sázíme šikmo nebo rovně?, 16.4.2013 Ahoj,
máme vypěstované vlastní sazenice rajčat, ale některá z nich jsou vytáhlejší (byla v teplejší místnosti) a budeme je muset sázet hlouběji. Myslela jsem, že je prostě dám do 3/4 výšky a bude. Ale kamarádka mi tvrdí, že se nesmí sázet rovně,... celý příspěvek > |  | Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 11.3.2013 Omlouvám se za pozdní reakci, byla jsem několik dní bez netu. Nemám, bohužel, možnost pěstovat rajčata na venkovním záhoně. Máme velmi malou zahrádku a jsme na jílovitém a skalnatém podloží. I pro skleník jsme museli vykopávat půl metru hlubokou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|