Příspěvky uživatele - 239.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - skvrnité listy - je to plíseň?, 4.6.2013 Obsahuje fotku
A ještě trochu jiný
Ještě jeden
Zdravím, ve skleníku jsou rajčata krásná, ale ta venku - no bída... Máme na nich takovéto fleky, a protože je pěstujeme prvním rokem, nevíme si rady. Jedná se o plíseň? Před dešti jsme stříkali Kuprikolem, dneska co šlo, otrhali a opět postříkali... celý příspěvek >
Rybíz a mšice, 15.5.2013
Děkuji za odpověď. M.
Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013
Díky, to já jen pro jistotu :o) M.
Rybíz a mšice, 15.5.2013
Opět se nám na rybízu objevily mšice, v zahradnictví mi na to doporučili Mospilan. Paní ve frontě za mnou se vmísila do hovoru a Mospilanem prý rybíz zalévá. Je lépe keř postříkat nebo máte se zálivkou také zkušenosti? Díky, Miky
Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013
Vím, že se vylamují zálistky u všech druhů tyčkových rajčat (kromě malých keříčkových), ale nejsem si teď jistá, jeslti i u Bejbina, které je také drobnější? Pěstujeme je letos první rok, tak abych nenadělala více škody než užitku  :o) Díky,... celý příspěvek >
Larva kovaříka - drátovec, 23.4.2013
Jiřino, a tu bramboru necháme na povrchu, nebo ji nějak zakopeme či co? Já se obávám, že když to zabilo druhé rajče a další začínají povadat (i když se po přesazení krásně chytla), že to nebude ojedinělá larva :((( Achjo Zahradník poradil,... celý příspěvek >
Červík v rostlině rajčete, 23.4.2013
A teď mi, Mirku, poraďte, jak ho zlikvidovat! Dík!
Larva kovaříka - drátovec, 23.4.2013
Právě jsem zjistila, že nám rajčata žere larva kovaříka - drátovec - viz obrázek v diskuzi Červík v rostlině rajčete. Máte s tím zkušenosti? Jak se ho zbavit? A kde se ve skleníku vzal, když jsme ho teprve na podzim zakládali a zem si dali dovézt z... celý příspěvek >
Červík v rostlině rajčete, 23.4.2013 Obsahuje fotku
Prosííím, právě mi to zlikvidovalo druhé rajče a začínají vadnout další  Nikdo tohohle červíáka neviděl??? Miky
Červík v rostlině rajčete, 21.4.2013
Ahoj, před týdnem jsme sázeli rajčata do skleníku a všechna se hezky chytla. Před 3 dny jsme si všimli, že jedno začíná nějak chřadnout. Dnes jsem ho vytáhla, že ho nahradím jiným a na jednom místě se ulomil stonek, ze kterého vypadl malý,... celý příspěvek >
Vytáhlá rajčata sázíme šikmo nebo rovně?, 16.4.2013
Děkuji :)
Vytáhlá rajčata sázíme šikmo nebo rovně?, 16.4.2013
Ahoj, máme vypěstované vlastní sazenice rajčat, ale některá z nich jsou vytáhlejší (byla v teplejší místnosti) a budeme je muset sázet hlouběji. Myslela jsem, že je prostě dám do 3/4 výšky a bude. Ale kamarádka mi tvrdí, že se nesmí sázet rovně,... celý příspěvek >
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 11.3.2013
Omlouvám se za pozdní reakci, byla jsem několik dní bez netu. Nemám, bohužel, možnost pěstovat rajčata na venkovním záhoně. Máme velmi malou zahrádku a jsme na jílovitém a skalnatém podloží. I pro skleník jsme museli vykopávat půl metru hlubokou... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika