Příspěvky uživatele - 74.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 927, levná jednoručka, 19.8.2012
Dovolil jsem si tady umístit recenzi na jednoručku Hecht 927 z druhé ruky poškozenou. Snažím se být objektivní. Popsal jsem jak jsem pilu koupil, popsal jak s ní pracoval. Jak jsem dopadl v servisním středisku motorových pil. Jak jsem s pilou... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 18.8.2012
Jinak co se týče mé štědrosti, tak uznávám že v tom servisu to byly vyhozený prachy. Už se to nebude opakovat. Co se týče Shindaiwy, je nová a tak je v záruce. Servis blízko, nějaký čas už Shindaiwy prodávají a tak snad to nebude s těmi... celý příspěvek >
Mně se s jednoručkou dobře dělá. Jednoručka je perfektní na špalkování od 5 cm do takových 25 cm průměru, ale i víc. Kulatinu sám špalkuji do vozíku přímo v lese, bez pomoci druhé osoby. V tom je její výhoda. Zkus špalkovat klasickou pilou. Je to... celý příspěvek >
Mně to připadá tak naivní, sugerovat lidem, že Pouze Dolmar a snad ještě Husqarna jsou dobré značky.
Proč kupuji Shindaiwu? Protože je nás víc a jedna pila nestačí. Občas mi někdo přijde pomoci, no tak je dobré aby měl pilu a všichni se pak v lese netahali o jednu pilu. Bylo by to pak jak tři kopáči co by měli jednu lopatu a jeden krumpáč. No tak... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 17.8.2012
A proč by to nemělo chodit a jakýpak slepenec? Buď tam dám originální součástku, ale pokud se vyskytne lepší, no tak bych tam dal tu lepší. Karburátor hledám lepší a pokud se nenajde, no tak koupím originální. U karburátorů je důležitá rozteč šroubů... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 17.8.2012
Pane J.S, nepochopil jste vůbec nic, a navíc je Váš komentář o pile PS 7300 mimo téma. Tady prosím diskutujte o jednoručkách. Hecht 927 jsem opravil. Možná chybí vyměnit simeringy. Jaký problém? Nevelký. Simeringy bych tam dal už nějaké... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 16.8.2012
Slíbil jsem Vám napsat, proč je pila Hecht 927 taková "olejnička"? Proč je při řezání olej všude kolem a na řetěz se ho dostane jenom trochu? Taky já jsem měl takové potíže, tak jsem nad tím přemýšlel a na mé pile už je ta závada odstraněna. Vlastně... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 11.8.2012
Pane Josefe, předně Vám blahopřeji, že Vám Vaše pila slouží. Nicméně, myslel jsem že diskutuji s odborníky, inteligentními lidmi, ale vidím že se neumím ani zeptat. Víte, Hecht anebo Raptor není Dolmar. Nezaslouží si poradit ani o ní diskutovat.... celý příspěvek >
Co se dělo s pilou, než jsem ji koupil nevím, proto jsem dal pilu odborně repasovat, a pak jsem zjistil, že ji repasovali až moc odborně. No to se už v českých krajích stává a takový už je život. Stejně jak ty diskuze tady, které si po sobě přečtěte,... celý příspěvek >
Jestli rozdýchám anebo nerozdýchám cenu repase pily, tak to prosím ponechejte laskavě na mně, coby zadavateli a majiteli. Měli si stanovit předběžnou cenu repase pily, kterou mohli překročit o 20%. Já jsem pak ten, který rozhoduje, zda akceptovat... celý příspěvek >
Ne, pane J.S. Oni když tu pilu vzali do opravy a nechali si zaplatit, tak měli za to odvést práci. Ne jak ten Brouk Pytlík, vše známe a všemu rozumíme, pak z pily upadávají součástky do fajrontu. Požadoval jsem celkovou repasi, což znamená kompletní... celý příspěvek >
Fakt. Špatně jsem se vyjádřil, no tak se všem omlouvám. Sorry. Avšak já mám taky co vytknout. Odpověď: "Mmch, to seřízení karburátoru je špatně. Ale stačí koupit na regále a potom takové znalosti, na to je nejlepší koupit za 500, atd." Tak to je... celý příspěvek >
To seřízení karburátoru, ovšem jmenovitě u Hecht 927 není špatně. U jiných pil je to jinak. Popsané seřízení je základní seřízení. Pak se musí doštelovat, jako všude samozřejmě. Je to pokyn servisního technika firmy Werco, nemám dvod nevěřit... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 10.8.2012
Jaké máte námitky? Novou pilu jsem nekoupil. Jen jsem přešel na jiné fórum, kde závadu se mnou probrali. Konkrétně telefonický dotaz na horkou linku servisního střediska firmy Werco. Pilu ještě opravenu nemám. Dle pokynů však opravím... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika