|
Příspěvky uživatele - 103.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Javor - choroba, nebo úpal?, 21.8.2012 Je tam mulčovací folie a naní kůra. Takže osychání kořenů by neměl být problém. |  | Javor - choroba, nebo úpal?, 20.8.2012  Máme třetím rokem na zahradě Acer platanoides ´Drummondii. Máme ho na přímim slunci. Hned od jara co se objeví nové lupeny začnou odumírat konce viz. foto.
Kamarád ho má také na přímém slunci a listy má krásné od jara do podzimu. Takže nějaká... celý příspěvek > |  |
|  | Žluté skvrny na límci bazénu, 8.7.2012 Tak jsem zatelefonovala a 3x se ubezpečila, že to je myšleno vážně.
Pokud je bazén v záruční době:
Vystřihnout ze stěny bazénu vypouštěcí filtr i s číslem výrobní serie!!! a tohle s dokladem o koupi a vyplněným záručním listem (je... celý příspěvek > |  | Žluté skvrny na límci bazénu, 29.6.2012 Také jsme letos po rozbalení zjistili, že na límci jsou žluté lepkavé skvrny na celé polovině. Bazén jsme naplnili a mysleli jsme, že skvrny půjdou umýt - zkusili jsme JAR i jemný CIF a nic nepomohlo!
Když jsem napsala reklamaci, odpověděli,... celý příspěvek > |  | Pěstování hortenzie, 11.5.2012 Dobrý den, prosím o radu, koupila jsem si hortenzii v květináči mohu jí nechat na západní straně domu, kam dopoledne slunce příliš nesvítí, ale od poledne až do večera na ní slunce pere? Dnes jsem si všimla, že má pár lupínků na koncích... celý příspěvek > |  | Voda pod bazénem, 30.6.2011 Písek není úplně suchý - dá se říct, že jen na povrchu. Napouštěli jsme vodu ze studny a ta je hodně studená. Takže by tam kondenzace být mohla.
Měření mne napadlo až když jsem odeslala příspěvek. Ono té vody mohlo být asi tak 1 možná 2 litry.... celý příspěvek > |  | Voda pod bazénem, 30.6.2011 Dobrý den vespolek!
Mám problém s nadzemním nafukovacím bazénem - průměr 4.57m výška 122 cm.
Podklad máme písek, na něm podkladová plachta. Napustili jsme tak 10 cm vody - srovnali dno a zítra chceme naplnit - což je cca 14 m3 vody.
Jenže... asi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|