|
Příspěvky uživatele - 126.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Re-mražení semen, 22.10.2012 Dnes jsem zjistila, že mám v letošní úrodě fazolí zrnokaze - brouky jsem vybrala (bylo jich asi 10) a fazole jsem dala okamžitě do mrazničky, ale nabízí se otázka - nejsou fazole už napadené broukem, byť přemražené, pro člověka jedovatá? Prý zrnokaz... celý příspěvek > |  | Vytrácení fazolí, 11.9.2012 Asi takhle - mezi těmi strakatými kupovanými fazolemi mám i domácí becoky (obojí popínavé). Jak jsem pozorovala, na všechny fazole létaly včelky, tak jak je možné, že becoky mají v lusku semena, která poté dozrajou a ty druhé jsou plné pouze zpočátku... celý příspěvek > |  |
|  | Vytrácení fazolí, 8.9.2012 Dobré odpoledne, mám problém s fazolema (koupené - strakaté) a to takový, že fazole(plody) se postupným dozráváním, začínají v lusku zmenšovat až zmizí úplně - zůstane jen prázdný lusk. S ničím podobným jsem se ještě nesetkala. Jde o nějakého škůdce... celý příspěvek > |  | Becoky, 20.8.2012 Dobrý den, becoky jsem nikdy nemořila, myslím, že u fazolí je to zbytečné.Uchovávám je vysušené v obyčejné sklenici s víčkem.
Zdravím z HA :) |  | Becoky, 18.8.2012 Dobrý den, také jsem z HA a musím s Vámi souhlasit - becokům se daří moc dobře. Mám vlastní výpěstky a semena uchovávám vždy z předchozí sklizně (původně od babičky). Fazole jsou nenáročné a vždy se ujmou (100% úspěšnost). Nijak je nehnojím,... celý příspěvek > |  | Kdo mi zabíjí slepice?, 8.9.2011 Pořád si myslím, že dravec ze vzduchu to není. Slepičí kadáver jsem ohledala s pečlivostí krimi patologa, že by i sběratelé kostí mohli závidět:))) nenašla jsem žádné stopy po pařátech, nikde ani modřinka a ta by určitě byla. Ale hlavně ta má... celý příspěvek > |  | Kdo mi zabíjí slepice?, 7.9.2011 Prosím o radu. Nějaké zvíře mi postupně likviduje slípky. Děje se to ráno a nebo dopoledne. Pokaždé bylo sežráno půl slepice, hrudník i s žebry a všechnz vnitřnosti. hlava zůstala. Dravce ze vzduchu spíš vylučuji, protože totéž se děje sousedce a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|