Příspěvky uživatele - 63.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kohout klopí hlavu na jednu stranu, 19.12.2012
četla jsem, že by se od takto léčených slepic(sulfacoxem)neměly alespoň 14 dní jíst vejce.Je to pravda?Platí to i pro ESB 3?Po léčbě se nemoc může vrátit?Díky
Štěně a kotě, 28.8.2012
jezevčík se používá pro norování, např lišek a to vaše kotě mu ho bohužel připomíná 
Starý pes a štěně, 28.8.2012
nedoporučuje se ke starému psovi pořídit malé štěně.starý pes má rád svůj klid a je zcestné si myslet, že by měl radost z okusování malým štěnětem.to je jako pořídit důchodci na hlídání malé dítě, taky to už fyzicky ani psychicky neutáhne
Jak na mšice?, 20.8.2012
Postříkat růži proudem vody, nebo se mi osvědčilo mezi růže vysázet levanduli, jejich vůně je má odradit a vypadá to i moc hezky.
Zmrznou mi sazenice levandule?, 19.8.2012
Já levanduli po odkvětu(červen-červenec) ostříhám(uschlé květy),nadělám si řízky a ty mormálně zapíchám do země.Na zimu přikrývám chvojím a na jaře mám spoustu nových rostlinek, úmrtnost minimální.A to podotýkám, že mě jen tak něco nepřežije.Pak... celý příspěvek >
Chov krůt, 15.8.2012
Dobrý den, sice odbočím od krůt, ale zajímalo by mne, jestli mohou černohlavostí trpět i slepice?Pár kusů mělo teď tmavě šedé hlavy(Za hřebínky(,myslela jsem, že to mají od toho, jak hrabou v popelu.Bobky občas mají hořčicové, ale nijak se nemotají... celý příspěvek >
Lamelový plot z hobby marketu, 15.8.2012
Dobrý den, máte někdo zkušenost s životností dřevěných lamelových deskových plotů z hobby marketu.Byly jsme se na ně podívat a přítel mi řekl, že jsou chycené plísní(zelené tečky).Potřebovala bych 10 ks(18 m).Myslela jsem, že mi to vydrží, když to... celý příspěvek >
Jak donutit slepici, aby sedla, 8.8.2012
Děkuji za cenné informace! Koukala jsem na fotky Vašich slípek, jsou super.Dnes jsem psala pánovi na hedvábničky a holanďanky, tak snad z toho něco bude.Hezký den
Jak donutit slepici, aby sedla, 7.8.2012
Po hedvábničkách toužím už dlouho, ale v inzerci se prodávají většinou kohoutci.Máte pravdu, že pokud jsou kuřátka z líhně, je s nimi větší práce.Z dětství si vzpomínám, že pokud se kuřátka vylíhla třeba brzo na jaře nebo napodzim, tak je babička... celý příspěvek >
Pomůže přesila kuřic?, 6.8.2012
To tak je, že starší osazenstvo utlačuje nové.Nám poradily po koupení nových pomazat je octem, teď nevím jestli i staré, já mazala i staré.A docela to pomohlo, rozdíl byl docela velký, oproti tomu, když jsem je nemazala.Staré sice po nich šly, ale ne... celý příspěvek >
Jak donutit slepici, aby sedla, 6.8.2012
Díky za odpověď! Právě, že mrcha sedí jenom ráno a odpolko jde už trajdat ven.Je to nějaký kříženec, asi hisexka, ani nevím.Slyšela jsem, že dobré kvočny jsou hedvábničky.Nebo jít najisto a koupit líheň.
Jak donutit slepici, aby sedla, 4.8.2012
když ona právě sedí v kurníku, kam slepice chodí na noc, tak aby jí třeba nějak neotravovaly a nerušily.když jí vejce co má pod sebou vemu, tak se na sezení vyprdne a jde normálně ven a nekvoká.je to mladá slípka.slepice chovám dlouho, ale chtěla jem... celý příspěvek >
Jak donutit slepici, aby sedla, 4.8.2012
Dobrý den, chtěla bych si objednat násadové vejce a aby mi je naše slepice vyseděly.Jedna obas sedí v kurníku, pod sebou má vejce a kvoká.Vejce jí beru, kohouta totiž nemáme, takže vejce sníme.Jak ji mám donutit vysedět oplodněné vejce?Mám jí zavřít... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika