|
Příspěvky uživatele - 63.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kohout klopí hlavu na jednu stranu, 19.12.2012 četla jsem, že by se od takto léčených slepic(sulfacoxem)neměly alespoň 14 dní jíst vejce.Je to pravda?Platí to i pro ESB 3?Po léčbě se nemoc může vrátit?Díky |  | Štěně a kotě, 28.8.2012 jezevčík se používá pro norování, např lišek a to vaše kotě mu ho bohužel připomíná |  |
|  | Starý pes a štěně, 28.8.2012 nedoporučuje se ke starému psovi pořídit malé štěně.starý pes má rád svůj klid a je zcestné si myslet, že by měl radost z okusování malým štěnětem.to je jako pořídit důchodci na hlídání malé dítě, taky to už fyzicky ani psychicky neutáhne |  | Jak na mšice?, 20.8.2012 Postříkat růži proudem vody, nebo se mi osvědčilo mezi růže vysázet levanduli, jejich vůně je má odradit a vypadá to i moc hezky.
|  | Zmrznou mi sazenice levandule?, 19.8.2012 Já levanduli po odkvětu(červen-červenec) ostříhám(uschlé květy),nadělám si řízky a ty mormálně zapíchám do země.Na zimu přikrývám chvojím a na jaře mám spoustu nových rostlinek, úmrtnost minimální.A to podotýkám, že mě jen tak něco nepřežije.Pak... celý příspěvek > |  | Chov krůt, 15.8.2012 Dobrý den, sice odbočím od krůt, ale zajímalo by mne, jestli mohou černohlavostí trpět i slepice?Pár kusů mělo teď tmavě šedé hlavy(Za hřebínky(,myslela jsem, že to mají od toho, jak hrabou v popelu.Bobky občas mají hořčicové, ale nijak se nemotají... celý příspěvek > |  | Lamelový plot z hobby marketu, 15.8.2012 Dobrý den, máte někdo zkušenost s životností dřevěných lamelových deskových plotů z hobby marketu.Byly jsme se na ně podívat a přítel mi řekl, že jsou chycené plísní(zelené tečky).Potřebovala bych 10 ks(18 m).Myslela jsem, že mi to vydrží, když to... celý příspěvek > |  | Jak donutit slepici, aby sedla, 8.8.2012 Děkuji za cenné informace! Koukala jsem na fotky Vašich slípek, jsou super.Dnes jsem psala pánovi na hedvábničky a holanďanky, tak snad z toho něco bude.Hezký den |  | Jak donutit slepici, aby sedla, 7.8.2012 Po hedvábničkách toužím už dlouho, ale v inzerci se prodávají většinou kohoutci.Máte pravdu, že pokud jsou kuřátka z líhně, je s nimi větší práce.Z dětství si vzpomínám, že pokud se kuřátka vylíhla třeba brzo na jaře nebo napodzim, tak je babička... celý příspěvek > |  | Pomůže přesila kuřic?, 6.8.2012 To tak je, že starší osazenstvo utlačuje nové.Nám poradily po koupení nových pomazat je octem, teď nevím jestli i staré, já mazala i staré.A docela to pomohlo, rozdíl byl docela velký, oproti tomu, když jsem je nemazala.Staré sice po nich šly, ale ne... celý příspěvek > |  |
|  | Jak donutit slepici, aby sedla, 6.8.2012 Díky za odpověď! Právě, že mrcha sedí jenom ráno a odpolko jde už trajdat ven.Je to nějaký kříženec, asi hisexka, ani nevím.Slyšela jsem, že dobré kvočny jsou hedvábničky.Nebo jít najisto a koupit líheň. |  | Jak donutit slepici, aby sedla, 4.8.2012 když ona právě sedí v kurníku, kam slepice chodí na noc, tak aby jí třeba nějak neotravovaly a nerušily.když jí vejce co má pod sebou vemu, tak se na sezení vyprdne a jde normálně ven a nekvoká.je to mladá slípka.slepice chovám dlouho, ale chtěla jem... celý příspěvek > |  | Jak donutit slepici, aby sedla, 4.8.2012 Dobrý den, chtěla bych si objednat násadové vejce a aby mi je naše slepice vyseděly.Jedna obas sedí v kurníku, pod sebou má vejce a kvoká.Vejce jí beru, kohouta totiž nemáme, takže vejce sníme.Jak ji mám donutit vysedět oplodněné vejce?Mám jí zavřít... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|