Příspěvky uživatele - 63.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím nejlépe krmit slepičky v zimě?, 19.2.2014
Já jim přes zimu nechám klíčit pšenici, aby měly zelené. Do sklenice dám hrst pšenice, zaleju vodou, zašroubuju a nechám 2 dny nasáknout. Potom to vsypu do plastové nádoby, takové, do které se dávají hračky (boxy pod postel). Na dno se ale musí dát... celý příspěvek >
Embrya ve vejci, 14.2.2014
Dobrý den, máme hisexky slípky a 2 kohouty hedvábničky. Vejce sbíráme každý de, ale občas se stane, tak 1 vejce z 10, že je v něm embyo, skoro 1 cm velké. Vejce sbíráme každý den, slepice nemají šanci na nich déle sedět. Mamka mi říkala, že měly doma... celý příspěvek >
Problém s nesením u hedvábničky, 14.2.2014
Dobrý den, prosím o radu. Mám cca roční slepičku zdrobnělé hedvábničky. je opravdu mini, tak do ruky oproti sourozencům. Už od mala měla na zadku jakoby zaschlý průjem. Má ho stále, na zadku takovou černou slepenici. Když byla kuře čistila jsem jí... celý příspěvek >
Přerostlý zobák u kohouta, 14.2.2014
Dobrý den, prosím o radu. u svého kohoutka holanďanky jsem si všimla, že má dost přerostlou horní část zobáku, stáčí se mu dolů přes dolní část. Má s tím někdo zkušenost? Myslím, že mu to při krmení vadí, že nemůže kloudně zobat. díky
Betonové odlitky na zahradu, 13.2.2014
Prosila bych o radu. Na zahradu bych si chtěla udělat pár betonových králíků. Mám hliníkovou formu (jako na velikonočního beránka), ale při vyklepnutí se mi ulomí ucho, nebo hlava. Míchám cement+ písem+ voda. Problém je asi i ve vymazání formy.... celý příspěvek >
Jak donutit slepici, aby sedla, 7.2.2014
Tak mě nakonec sedla obyč hisexka, sehnala jsem si násadovky hedvábniček. Z 11 vajec se vylíhlo 6 kuřat, 4 přežily. 1 kohoutek a zbytek slepičky. Bohužel se ukázala, že se k hedvábničkám dostal kohout brakelky, takže jsou kříženci. Dostaly nový domov... celý příspěvek >
Podestýlka, 17.10.2013
takže pokud házím hobliny od králíků a slepic na hnůj a v zimě sypu popel z kotle(topím pouze dřevem),tak by to mělo být ok?To jste mi teda nasadili brouka do hlavy, hnůj po rozložení zarývám na záhonky a do skleníku, tak aby mi tam něco vyrostlo.
Jateční váha perliček, 17.10.2013
četla jsem, že perlička by měla mít váhu 2-2,5 kg.Myslím, že mám samce, perličky mám poprvé, moc to nerozeznám.Tak se bojím, abych je nezabila moc brzo a aby na nich bylo nějaké maso.
Jateční váha perliček, 11.10.2013
Dobrý den, na jaře jsem si koupila 3 ks cca měsíčních perliček.Nevíte někdo, za jakou dobu se můžou porážet?Je jim teď tedy něco kolem půl roku.Děkuji za odpověď
Kolik slepic na kohouta?, 19.4.2013
mě se osvědčilo po přivezení nových slepic všechny slípky(staré i nové) pořít octem
Kolik hodin denně svítit kuřatům, 13.4.2013
Dobrý den, prosím poraďte, včera jsem si dovezla 3 denní kuřátka.mám je doma v bedně a nevím, jestli jim mám svítit neustále, nebo stačí přisvěcovat jenom pár hodin.Mám 100w infražárovku.Díky za rady
Jak poznám, že už je slepice vynešená?, 2.4.2013
Souhlasím, že vynešené slepice jsou pěkně tlusté.Máme slepice cca 5 rok, a říkala jsem si, že je nebudu vybíjet, a nechám je dojít.Za ty léta jsem samozřejmě koupila nějaké mladé, občas totiž zapracovala kuna.Teď mi během týdne umřely 2 nejstarší, už... celý příspěvek >
Musím svítit vylíhnutým kuřatům?, 19.2.2013
Dobrý den, teď ke konci zimy jsem si v domluvila vylíhnutí kuřat v líhni.Zajímalo by mne, až si je dovezu domů a dám do baráku do bedny k topení, jestli jim musím koupit ještě žárovku, kvůli většímu teplu.Pokud ano, tak jakou(budu mít cca 15 kuřat,... celý příspěvek >
Jak pěstovat krásnoočko, 31.1.2013
a když je vyseju až na jaře, tak mi taky do léta vykvetou?Aby mi semínka přes zimu nezmrzla a já čekala a čekala a ve finále měla prd.Nejvích se mi líbí odrůda american dream, tak to je asi letnička.Doufám, že mi vzejdou, jsou moc krásné.Díky za... celý příspěvek >
Jak pěstovat krásnoočko, 29.1.2013
Dobrý den, prosila bych o radu, jak pěstovat krásnoočko.Moc se mi líbí.Na interneru se prodává jako trvalka a jinde semínka, s uvedením, že jde o letničku.Mám si koupit semínka a na jaře vysét?A dají se pak po odkvětu z uschlých rostlin odebrat... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika