|
Jak sázet česnek, 29.10.2012 Díky za odpovědi za nedlouho ho skusím zasadit ještě jednou díky |
 |
Málo sladké plody, 21.8.2012 Díky je to možné. |
 |
|
 |
Málo sladké plody, 20.8.2012 Bydlím nedaleko Plzně a na zahradě mám několik stromů peckovin které již několik let plodí jedná se o různé odrůdy.Letos jsem se o ně staral stejně jako jiné roky ale plody jsou strašně málo sladké některé až bez chuti nevíte co může být... celý příspěvek > |
 |
Prodej sadby brambor, 17.8.2012 Dnes jsem sklidil brambory odrůdu Dali od firmi Drago a jsem spokojen z 10kg mám zhruba 140kg krásných brambor |
 |
Červotoč v kmeni broskvoně, 16.4.2012 Diky za rady, kočku mám, ale asi je moc líná takže skusím to bílení i ten insekticid ještě jednou díky i když u mně se jedná spíš o drtníka Tomáš
|
 |
Škvoři v broskvích, 15.4.2012 Vemte několik keramických květináčú naplněných senem a zavěste je dnem vzhůru do koruny stromu.Škvoři tyto domky využívají ke spánku, pravideně je kontrolujte a likvidujte třeba v kýblu z vodou.Tomáš |
 |
Červotoč v kmeni broskvoně, 15.4.2012 Dnes jsem zjistil na kmeni broskvoně malé otvory plné pilin domnívám se že je to červotoč.Nejvíce jich je hned nad zemí prosím o radu nechci o strom přijít děkuji. Tomáš |
 |