|
Příspěvky uživatele - 175.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hybrid a F1, 6.8.2013 Tak som si dal tú námahu odskúšať potomstvo z Tornáda F1, teda F2 a v marci som zasadil do fóliovníka vlani zakvasené a usušené semena. V máji vysadené - 50 koreňov na záhradu a pre porovnánie vedľa aj Tornádo F1. Na počudovanie... celý příspěvek > |  | Kvalitní český česnek, 11.10.2012 Aj na Slovenskú sa dájú kúpiť kvalitné odrody slovenského cesnaku Záhoracky, Mojmír, Japo, a mnohé krajové odrody, ktoré pestujú naše babičky po dlhé roky, skúste zahradkárske potreby, alebo tržnice v supermarketoch je naozaj len z číny a... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek u pacibulek, 19.9.2012 Manželka ich sadí pred zimou, keď aj ostatný cesnak niektoré narastu jednostručkové a niektoré sa rozdelia na stručiky, sú o malo manšie než cesnak dopestovaný zo strúčikov tie jednostručíkove rád lupem na zabíjačku, menej sa narobím. |  | Roubování rajčat, 17.8.2012 Ja som to skúsil asi pred 10 rokmi výsledok bol pár paradajok a zemiaky normálne ako okolité v zemiakovišti, navrubľované paradajky plesni podľahli o niečo neskôr ako zemiaky, vrúble som použil odtrhnuté vyhonky z paradajok, nie je to žiaden zázrak,... celý příspěvek > |  | Melouny - černá hniloba?, 16.8.2012 Je to čierna hniloba, mne v začiatočnon štádiu pomohol Kuprikol, aj keď nerád striekam, je kontaktný. Chemické postreky a hnojiá znížujú podiel antioxidantov a to je je vážny dôvod zvyšovania rakoviny, bio mlieko má o 60% viac... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|