|
Příspěvky uživatele - 224.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Budeme dnes přikrývat?, 1.6.2012 V Č. Bu. nic přikrývat nebudu a jinde také ne. Včera hlásili místy, dnes už jen ojediněle přízemní mrazíky. I teplotu včera měli na neděli ráno 6-2° a dnes už 7-3°. Takže, já to risknu. Kromě toho, 17. večer v tuhle dobu bylo v Čechách i na Moravě... celý příspěvek > |  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.6.2012 Mě udělá jedna roubovaná sazenice určitě přes 20 hadovek. |  |
|  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.6.2012  Tak třicet hlav už je pryč a konečně je místo, i když trochu později, na salátovky. Foceno 28.5. |  | Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012 No, já se rád poučím, ale když si zadám např. v ABZ slovníku cizích slov slovo rezistentní, zobrazí se mi český význam slova jako odolný, vzdorující, či projevující odpor. |  | Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012 Prosím, Vy, co pěstujete rezistentní odrůdy angreštu, nestříkáte je a na některé z nich jste někdy objevili padlí, případně nikdy, napište. Možná by se dal sestavit seznam odrůd, které v praxi opravdu za každých okolností odolné jsou. |  | Kompostování jedovatých rostlin, 31.5.2012  Tak to by mě zajímalo také. Třeba se teď, po čtyřech letech někdo najde.? |  | Hrášek, 31.5.2012  Tady Vám představuji půl kila neznámé odrůdy hrachu na vaření zakoupeného v potravinách letos na jaře za 7kč a rozhozeného naširoko začátkem dubna. |  | Mráz na víkend, 31.5.2012 tak dnes na chmu už předpověď trochu vylepšili, jen na neděli hlásí noční 6-2°, místy příz. mrazíky. Všechno tedy bude záležet na tom, zda bude nějaká oblačnost. Ale moc bych se nebál. |  | Přesazení sazenic rajčat a paprik - hnojivo, 30.5.2012 Bílý Kristalon je letos v balení 25kg za 57,60Kč/kg, možná někde ještě méně. Tak to ten, co ho dává rozvažovaný za 90, má docela slušnou marži.
|  | Přesazení sazenic rajčat a paprik - hnojivo, 30.5.2012 Před pár lety jsem se zbláznil a koupil najednou 25kg pytel modrého a bílého Kristalonu, 4 pytle Cereritu a dva metráky LAV. Teď to zdarma sypu přátelům do zavařovaček. |  |
|  | Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 30.5.2012 Ano. |  | Mráz na víkend, 30.5.2012 Rozhodně máte pravdu. Podle mě navíc opravdu dochází k oteplování planety, které se u nás projevuje větším množstvím extrémů v rychlém sledu. Například na stejné ploše, jako dříve vznikají tlakové výše s tlakem ve středu vyšším, než v minulosti a... celý příspěvek > |  | Skvrny na listech rybízu, 30.5.2012 Nestříkejte. Abyste zlikvidoval několik kolonií mšic na vrcholových listech, postříkáte celý keř včetně ovoce. Nechte si postřik na stav, který Vám ohrozí úrodu. Ani já mšice na rybízu neřeším, na něm je zpravidla zničí larvy slunéček. Podle mého... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 30.5.2012 Zdravím, co se týká ovoce, věřím, že není ohrožené a že se bude tentokrát jednat opravdu maximálně jen o přízemní mrazíky na volných prostranstvích. Případně bych asi pořádně postříkal zahradu vodou včetně korun stromů a doufal, že při vysoké vzdušné... celý příspěvek > |  | Molice na brukvovitých, 30.5.2012 Pokud není napadení příliš velké, zkusil bych, být na vašem místě, molice vychytat ručně a také ručně zlikvidovat vajíčka. Tak to alespoň dělám, když se mi objeví ve skleníku na okurkách nebo paprikách. Je ale pravda, že v létě jich mívám např. na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|