Příspěvky uživatele - 224.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Molice, 8.6.2012
A Vy máte ještě teď kedlubny ve skleníku? Jestli ano, tak už je asi konzumujete, tak to bych s postřikem počkal. Já ničím molice ve skleníku ručně, je to pracné, ale účinné. Zpravidla po ránu pomalu otáčím listy a rozmačkávám živé jedince i vajíčka.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012
Vážení chemici, teď konečně chápu, proč rajčata pěstovaná venku mají jinou-lepší chuť, než ta ve skleníku.
Budeme dnes přikrývat?, 6.6.2012
V Č. Bu. bylo při +3,1° přízemních -0,1°, pak při +2,7° asi tak do -0.5°přízemních. Jen pro zajímavost Horská kvilda měla ve 2m -5,4°.
Zlomené rajče v půlce, 6.6.2012
Podle Vašeho snímku vyrážejí za pažbím listů postranní výhony. Nechte v tomto stavu rajče tak týden a uvidíte, jak výhony zesílí. Jeden z nich, zpravidla ten nejvýše, případně ten pod ním, bude-li silnější, nevylamujte a nechte ho jako nový vrchol.... celý příspěvek >
Zlomené rajče v půlce, 5.6.2012
Nebo přímo do vlhké země do stínu. Do 2 týdnů zakoření také.
Odstraňování listů u rajčet, 3.6.2012
Listy odlamuji jen, když jsou napadené plísní nebo aby se k dozrávajícím červenajícím plodům dostalo více slunce,  obojí teď ještě nehrozí.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 3.6.2012
Možná dostanu od někoho kartáč, ale nedá mi to k tak obšírné diskuzi, která podle mého neřeší skoro nic, vždyť u nevytápěných skleníků, jichž je většina, je v zimě stejně teplota pod nulou a v létě se stejně většina skleníků musí větrat, aby se... celý příspěvek >
Neznámý škůdce ve skleníku, 3.6.2012
Hryzec vodní
Zasazené cynie a astry chřadnou, 3.6.2012
Tak, tak, ale na zemi rychle navlhne a slimákům pak nejede. Tak sypu vždy 5-6 granulí do skořápek od vlašáku a ty umísťuju půl až metr od sebe.
Převislé muškáty, 3.6.2012
Souhlasím, na počátku kristalon start pro zvětšení listové plochy a jakmile začnou nasazovat poupata, přejdu na krist. plod a květ.
Pěstování rajčat, 3.6.2012
No každý má jiné zkušenosti. Vzhledem k tomu, že mě pravidelně v srpnu salátovky zničí sviluška, tak z pohledu chorob, škůdců a délky sklizně mi rajče ve skleníku připadne rozumnější. Jsem z Č. Bu. a musí být opravdu příznivý rok, aby ostatní, co... celý příspěvek >
Padanie nezrelych zltych plodov + piliarka, 3.6.2012
Naprostý souhlas. Jen doplním, že i ten tříletý stromek může nádherně vykvést, ale prostě tak velkou násadu plodů po odkvětu neunese a skoro všechny dřív nebo později shodí.
Pěstování rajčat, 3.6.2012 Obsahuje fotku
Pro všechny, co jste proti pěstování rajčat ve skleníku: já v něm pěstuji už 10 let, jen Tornádo, protože z hybridů je relativně levné a dostupné, a nemám problém. V 4m skleníku jich mám 10 v řadě a každoročně to množství nestačíme zpracovat.... celý příspěvek >
Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 3.6.2012
A dobře uděláte. Kompost, který si uděláte sama, bude nejlepší, víte, co v něm je. U těch průmyslových kompostáren jsou asi opravdu největší problém kaly z čističek, které se navenek od pohledu tváří pěkně, ale mohou obsahovat obrovské množství jedů... celý příspěvek >
Budeme dnes přikrývat?, 2.6.2012
No, určitě bude tahle noc chladnější, než včerejší, dnes je téměř bezvětří a směr větru je většinou čistý sever, zatímco včera v tuto dobu byl ZSZ. Taky oblačnosti je méně a aktuální teplota na Luční boudě je jen +2,5°.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika