Příspěvky uživatele - 208.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Einhell BG-BC 25 S, 22.9.2012
Buďte rád, že to tak dopadlo, v žádném kamenném obchodě, mimo markety byste to tak snadné neměl, spíše by to skončilo nepříjemnou zkušeností a zklamáním.
El. centrála, diskuze, výkon, typ, 15.8.2012
Dost se dá pochytit v diskuzich u velkých prodejců na netu(namir, mamtechnika).Takže mě zajímala spotřeba a stabilizovaný výstup.Vyhrál woodstar s výstupem AVR,2kw stálý výkon, což vyhovuje i náběhové špičce 180-ky flexy.Spotřeba asi 1.1l při max... celý příspěvek >
Myti sekaciho ustroji trakturku (popr. i sekacky), 15.8.2012
V sezóně je nejlepši to plastovou nebo dřevěnnou špachtlí jen vyškrábnout, po sezóně umýt, nechat vyschnou a vystříkat silikónovým olejem.
Poraďte el. vertikutátor, 14.8.2012
Po důkladném obejití marketů včetně mountfieldu, jsem koupil stigu za cca 3500kč-nejpoctivější hřídel, za ty peníze supr.Chtěl jsem co nejlevnější, nebude to v zápřahu jako sekačka, ale když jsem viděl zespodu to ostatní, tak tohle mohlo stát i o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika