Příspěvky uživatele - 185.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013
Takze teoreticky..no i kdyz uz jsem to aplikoval i prakticky v lonskem roce..jako smacedlo teda mohu pouzit laicky receno JAR?
Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013
Ja se divim, ze tam vubec jeste neco pestujete... to jsou vylozene podminky pro pestovani ryze.Musite byt zahradkar srdcem i dusi, kdyz tento boj s timto zivlem nevzdavate.Klobouk dolu pred Vama a preji co nejnizsi hladinu spodnich vod.
Rumjanaja Zorka, 2.3.2013
Ano jedna se asijske svestky.
Rumjanaja Zorka, 2.3.2013
Nejak bych se nepidil po teto odrude.Mate moznost si poridit za rozumny peniz Obilnaju tady u nas v CZ a to s vetsimi plody a nebo Otmar. Za pokus by urcite stala svestka Hoolywood... slechtena svestka v Anglii pochazejici s blizkeho vychodu.Par... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 2.3.2013
Myslim, ze 13.3 bude asi u nas vymalovano... ma byt -20 oC takze jsem zvedavy jestli nevymrznou kvetni pupeny.Jsou to mlade stromky, takze je obalim netkanou textilii, ale i tak...
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 2.3.2013
Tak panove... od 11.3 nam zacne mrznout a nebudou to zanedbatelne mraze... az -20 pro Navsi... to tady jeste nebylo.
Co vaše réva? (2013), 2.3.2013
Ted koukam na nasi predpoved... to je katastrofa... Od 11.3. ma zacit mrznout az na nejakych -14 a 13.3 ma byt dokonce -20...Predpoved pro Navsí 380 m.n.m
Koukam, ze stromek je mladoch a plodi, jak by to mnelo byt naposled.Doufam, ze ne...
Takze doporucujete Jojo nepestovat? Urcite jsou kvalitnejsi odrudy, ale mnel jsem za to, ze jeji rezistence k sarce a snad jeji chut nebude tak spatna.Osobne jsem ji jeste nechutnal.Jak pise Rosta Slavik o Tipale, taky mne laka, ale mam obavy, ze by... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 2.3.2013
No nekde je postrik videt a nekde ne... takze radsi opakovat, ale u nas dneska taky mrzne (-1oC),ale je pod mrakem..takze budeme cekat. 
Už postřik na kadeřavost?, 1.3.2013
No prave... smacedlo jsem nedal... zkusim zopakovat v nejblizsich prihodnych podminkach... urcite se taky pokusim aplikovat kontaktni postriky... dekuji...
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 1.3.2013
takze pro tento rok navysuji sadbu svestek o tyto odrudy... Durancie, Hanita... Jojo...Toptaste a Vision... myrobalan... Toptaste St.Julien... Toptaste... Krymsk2 Haganta a Jojo Krymsk 2 Tophit... Myrobalan Carpatin,... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 1.3.2013
Tak vcera jsem postrikal Cupricolem a dneska od rana prsi a ted zaclo i snezit... mam opakovat radsi postrik pri prvni vhodnejsi dobe a nebo pockat na +- 14 denni interval.Postrik vcera zaschnul, ale nevim kdy zaclo prset jestli uz v noci a nebo az... celý příspěvek >
Opadávání švestek, 28.2.2013
Obalec v jadru?...
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013
Tak u nas pilatka by asi zlikvidovala vetsinu plodu.Ano..pokud stromy preplodi a neprijde mraz, tak by asi pilatka taka hrozba nebyla, ale kdyz vam sejme cast urody pilatka, potom mraz a nakonec obalec... vsech generaci, tak uz kolikrat nedojde ani k... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika