Příspěvky uživatele - 156.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 14.8.2012
Takže pánové ukončuji diskuzi. Děkuji všem za cenné rady a podměty. Dneska jsem prolezl pár kšešftů, osahal pár pil a nakonec si v místním obchodě objednal Dolmar PS-420 SC. Věřím, že to byla dobrá volba, peníz taky celkem rozumný a výhodou také... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 12.8.2012
Taky možnost, ale přiznám se, že zrovna tuto sortu zboží mám trochu obavu kopovat z bazaru; přece jen nikdy nevíte, co ten dotyčný s tím provedl, jak se k tomu choval... aby pak takový kup nepřišel dráž než nový pila. samozřejmě je to taky o... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 9.8.2012
Ale pánové, tak už se "nehádejte" :-D Děkuji za nastínění situace na trhu a navržení kandidátů. Teď mě bude čekat to nejdůležitější - pily okouknout. Bohužel to pro mne bude znamenat udělat si pár výletů. Což o to, to by až tak nevadilo, ještě... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 8.8.2012
dovoluji si namítnou, že Oleo Mac či Partner jsou také "značky" :-D Ale teď vážně; pokud pominu tedy nejnižší modely (PS-32C), pak u mě zřejmě zvítězí PS-420 (S)C. Dají se sehnat okolo 8,5 tisíc, což by ještě šlo (ano pro J.S. -... celý příspěvek >
S tím také souhlasím. právě proto se snažím vybrat benzínovku. Navíc ji v případě potřeby můžu vzít kamkoliv sebou.
Hmm, stručné, ale drobet nechápu :-o. Zkuste vysvětlit/argumentovat... hlavně to Solo. Možná nakonec ještě zvážím i tu elektriku... prodlužku už mám :-D
Dplnění... Díky za radu si pily ozkoušet jak sednou do ruky... jenže to by asi znamenalo objet půl kraje a to ještě nejlépe ve všední den :-( HQ a Stihl mám poblíž, Dolmara netuším (zlínsko?). V obchodě (vedený na stránkách Dolamru) mi... celý příspěvek >
Uf, vyčerpávající... až se v tom už začínám ztrácet :-D U 35C jsem se opravdu ohledně obsahu motoru přehlédl... Kromě lišty 40cm je k dispozici i 35cm, která by mi myslím více vyhovovala. Jinak to vypadá na docela zajímavý Kousek. Uvidím, jaká... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 7.8.2012
Zdravím zdejší diskutující a rádce. Byl bych vděčem za pomoc s výběrem motorové pily. Určení je pro kácení ovocných stromů a jejich prořez (průměry do 20cm ojediněje více). Využití pily bude spíše občasné a nárazové. Pár "koňů" jsem si již... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika