Příspěvky uživatele - 211.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solární panel od Mountfieldu, 13.8.2012 Obsahuje fotku
Zdravim vsechny a predem se omlouvam, jestli to jsem nepatri, ale prislo mi to prihodne se tady s vami podelit o moji myslenku co nejlepsi vyuziti solar panelu... Myslenka ochlazovani vetrem me inspirovala a vytvoril jsem to, co vidite na obrazku,... celý příspěvek >
Stiga vs. Hecht vs. Husquarna, 5.7.2011
Čínské, na zakázku levně vyráběné repliky osloví každého, kdo má hluboko do kapsy. Ale už se objevují větší poruchy a stále častěji, jak přibývá těch, co chtěli cenou rozsekat kvalitu. Většina se snaží vymačkat max v době záruky a potom vyhodit, nebo... celý příspěvek >
Oprava sekačky, 19.6.2011
GCV 160/190 jsou motory se stejným ventilátorem resp. setrvačníkem a to z lehké slitiny, já jsem zatím jiný neviděl, ale výrobních variant může být víc, např. u Vari - malotraktoru, kde větší setrvačnost pomáhá motoru.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika