|
Mulčovací PE folie, 24.1.2012 Zkuste se podívat na "obalový materiál", strečová folie černá, třeba to je to, co hledáte. Průhlednou jsem měla před třemi lety nataženou na malém dřevěném skleníčku a vydržeka kupodivu od dubna do října. Pokud si pamatuji, byla možná o chlup... celý příspěvek > |
 |
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 17.1.2012 No to je teda fofr :-) |
 |
|
 |
Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 13.1.2012 No vidíte, mě zase tři roky po sobě jako první, odešlo vychvalované Ildi, chytlo plíseň s velkým předstihem před ostatními. |
 |
Kde sháníte semena rajčat a okurek?, 13.1.2012  Takhle: |
 |
Žloutnutí anturie, 30.12.2011 dobrý den.taky mi u anthurie žloutnou celé listy - není na přímém slunci, zalévám mírně, má teplo a přesto se ji nedaří.co mi radíte?
jitka |
 |
Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 17.12.2011 dobry den chtel bych si poridit frezu PF 62 nebo TJ 6.5 ale potrebuji aby mnela vyvodovou hridel ktera se da zapnout sama a reza bude stat na miste coz asi jde ale netusim jestli PF 62 tuto kmoznost ma taky. a pak by mne zajimalo jestli je vyvodovej... celý příspěvek > |
 |
Citroník má problém, 17.10.2011 No a příští rok budete sklízet:-) |
 |
Právě mi (v říjnu) vykvetly kanadské borůvky - co dělat?, 15.10.2011 Možná to na mém minimonitoru špatně vidím, ale není to kamčatka? |
 |
Fota letošní sklizně, 15.10.2011  To vše z jedné rostliny pěstované pod širým nebem. Co s nimi budu dělat, nevím. Chuť - žádná sláva. |
 |
Skleník utesnenie skla, 12.10.2011 Zůstala směs i po těch letech trošku pružná? |
 |
|
 |
Kiwano, 5.10.2011 Nepotěšil jste mě, ale přesto Vám děkuji :-)) |
 |
Kiwano, 4.10.2011  Letos mám poprve kiwano. Nevíte, kdy se má sklidit a jestli případně utržené dozraje? V obchodě bylo vždy naoranžovělé. |
 |
Ktera z boruvek se nejvice podoba lesni boruvce, 1.10.2011 No tak, abych tady stále "nepapouškovala (nechci psát za ostatní) ve stylu prodejců", tak si počkejte, až Vám Heidi zaplodí a učiňte konkrétní závěr sám. A pak nás s ním můžete seznámit.Jen doufám, že nebudete papouškovat ve stylu... celý příspěvek > |
 |
Prosím o jaký druh paprik se jedná, 1.10.2011 Zřejmě to bude Alma paprika. |
 |
Ktera z boruvek se nejvice podoba lesni boruvce, 29.9.2011 Ano, máte pravdu, z dotazu nevyplývá, v čem se mají borůvky podobat. Ale zcela jistě ne vzhledu, protože svým určením se nejedná o okrasnou dřevinu. Že by se tazatel třásl na tmavofialovou až černou dužninu, také asi ne. A protože každé ovoce je více... celý příspěvek > |
 |