Příspěvky uživatele - 69.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata vzhůru nohama, 12.6.2010
No vidíte Mirku, zrovna jsem se chtěla zeptat, jak to s těmi rajčaty vzhůru nohama vypadá. Podle fota vypadá, že jedno máte prostrčené spodem a druhé vsazené normálně. Každý rok touto dobou jsem měla rajčata s "kmínkem" tak jeden a půl cm... celý příspěvek >
Základy pod skleník, 30.5.2010
Nepočítám-li svilušky, molice, puklice, mšice, tak nám do skleníku při větrání dveřmi vlezla i krysa. Kočka nezabrala, jen nadělala paseku, tak jsme ji museli honit my. Ta nám dala, mrcha.
Mravenci v zahrade, 26.5.2010
Každý rok dáváme do foliáčku osm sazenic okurek. Rygol, na dno hnůj, pak zeminu a do ní do řádku okurky. Za 14 dnů jsou mravenci tam a v celém řádku. Rostliny vadnou a úroda skoro žádná. Zkoušela jsem všechno a k ničemu, mimo ty kopřivový smradlavky.... celý příspěvek >
Paprika - deformacia listov, 24.5.2010
To Vám budu oponovat. Všech 40 paprik mělo naprosto stejné podmínky, a nehnojeno, a ta kudrnatost listů se projevila jen u těch, kde byly mšice. Už jsou zlikvidované (ty mšice :-)) tak budu čekat na další listy, jestli to bylo skutečně... celý příspěvek >
Paprika - deformacia listov, 24.5.2010
Já mám na části paprik to samé a přitom všechny měly stejné podmínky. Stejný substrát, stejnou zálivku, stejné teplo. Jen na těch zkroucených byly mšice a tak předpokládám, že nějak poškodily zárodky listů a to se na nich projevilo, až když vyrostly.... celý příspěvek >
Jak hluboko zasadit rajčata?, 21.5.2010
Taky jsem jednou sázela pěkně vyčouhlá rajčata. Vyryla jsem rygoly asi 15 cm hluboké, položila do nich rajčata od jihu k severu a asi 40 cm odlistěného stonku jsem zaházela. Venku zůstalo asi 20 cm rostliny. Rostly jako divý. Problém byl, že ze... celý příspěvek >
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010
Mulč je výborné zázemí pro slimáky. Na rajčata zpravidla nejdou, ale sežerou, ty mrchy, všechno kolem. Řešíte to jinak, než jejich sběrem?
Borůvky kanadské, 15.5.2010
Tak jsem letos použila při přesazování borůvek v nádobách tu světlou baltskou vrchovištní rašelinu a zdá se mi, že jim to nedělá dobře. Máte s ní nějaké zkušenosti?
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 6.9.2009
Dobrý den, při cestě autem jsme viděli, už nevim kde, sloupovitou jablůňku o výšce kolem 2 m a úrodu jsme odhadli na cca 5 kg. Nemáte někdo zkušenost s tím ostružiníkem Navaho? Není to normální ostružina, která se musí ručně... celý příspěvek >
Krb kouří, 30.8.2009
Jak radit, když to člověk nevidí. 1)špatné zrcadlo 2)Prodloužit komín- účinná délka je min 5,5m, pak to nekouří. Účinná dálka se počítá: 1m nad ohništěm až do vrchu. To je min. komín. 3) 100% zděných krbpu kouří. Musí se tak 30min pořádně... celý příspěvek >
Stavba udírny, 16.8.2009
P.S. Aha, teď koukám, že izolovaná je. Špatně jsem četl. Jukněte do ní, jestli je opravdu bez dehtu
Stavba udírny, 16.8.2009
Pošlete mi prosím fotku vnitřku udírny. Teda, pakliže ji nemáte vycíděnou hadrem. I fotka do komína by byla fajn. Nicméně i takto je patrné, že: 1.máte kouřovod moc dlouhý a kouř vám stydne ještě "po cestě". Izoloval jste ho-například... celý příspěvek >
Lignohumát, 14.8.2009
Dostala jsem asi dvě deci Lignohumátu bez návodu. Jakou prosím používáte koncentraci postřiku? Dík.
Motorová pila Oleo-mac, 15.3.2009
Vastním pilu OM a mám ji přes deset let, šlape jako hodinky co se týče motoru.Měnil jsem akorát dvakrát lištu, řetězku a řetěz.Co se týče řetěů, tak řetězy jedině z mountfieldů jsou tvrdé a vydrží víc, nevím čím to je akorát jsou dražší!
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 1.11.2008
v dnešní době je spoustu letních odrůd a při výběru bych dával důraz na odolnost proti strupovitosti a na polohu. Zde je seznam letních jabloní Daria, Julie,Miodar, Discovery,James Grieve, Diadém,Doris, Zita,Mivibe s pozdravem Míla
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika