|
Příspěvky uživatele - 69.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata vzhůru nohama, 12.6.2010 No vidíte Mirku, zrovna jsem se chtěla zeptat, jak to s těmi rajčaty vzhůru nohama vypadá. Podle fota vypadá, že jedno máte prostrčené spodem a druhé vsazené normálně.
Každý rok touto dobou jsem měla rajčata s "kmínkem" tak jeden a půl cm... celý příspěvek > |  | Základy pod skleník, 30.5.2010 Nepočítám-li svilušky, molice, puklice, mšice, tak nám do skleníku při větrání dveřmi vlezla i krysa. Kočka nezabrala, jen nadělala paseku, tak jsme ji museli honit my. Ta nám dala, mrcha. |  |
|  | Mravenci v zahrade, 26.5.2010 Každý rok dáváme do foliáčku osm sazenic okurek. Rygol, na dno hnůj, pak zeminu a do ní do řádku okurky. Za 14 dnů jsou mravenci tam a v celém řádku. Rostliny vadnou a úroda skoro žádná. Zkoušela jsem všechno a k ničemu, mimo ty kopřivový smradlavky.... celý příspěvek > |  | Paprika - deformacia listov, 24.5.2010 To Vám budu oponovat. Všech 40 paprik mělo naprosto stejné podmínky, a nehnojeno, a ta kudrnatost listů se projevila jen u těch, kde byly mšice. Už jsou zlikvidované (ty mšice :-)) tak budu čekat na další listy, jestli to bylo skutečně... celý příspěvek > |  | Paprika - deformacia listov, 24.5.2010 Já mám na části paprik to samé a přitom všechny měly stejné podmínky. Stejný substrát, stejnou zálivku, stejné teplo. Jen na těch zkroucených byly mšice a tak předpokládám, že nějak poškodily zárodky listů a to se na nich projevilo, až když vyrostly.... celý příspěvek > |  | Jak hluboko zasadit rajčata?, 21.5.2010 Taky jsem jednou sázela pěkně vyčouhlá rajčata. Vyryla jsem rygoly asi 15 cm hluboké, položila do nich rajčata od jihu k severu a asi 40 cm odlistěného stonku jsem zaházela. Venku zůstalo asi 20 cm rostliny. Rostly jako divý. Problém byl, že ze... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010 Mulč je výborné zázemí pro slimáky. Na rajčata zpravidla nejdou, ale sežerou, ty mrchy, všechno kolem. Řešíte to jinak, než jejich sběrem? |  | Borůvky kanadské, 15.5.2010 Tak jsem letos použila při přesazování borůvek v nádobách tu světlou baltskou vrchovištní rašelinu a zdá se mi, že jim to nedělá dobře. Máte s ní nějaké zkušenosti? |  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 6.9.2009 Dobrý den,
při cestě autem jsme viděli, už nevim kde, sloupovitou jablůňku o výšce kolem 2 m a úrodu jsme odhadli na cca 5 kg.
Nemáte někdo zkušenost s tím ostružiníkem Navaho? Není to normální ostružina, která se musí ručně... celý příspěvek > |  | Krb kouří, 30.8.2009 Jak radit, když to člověk nevidí.
1)špatné zrcadlo
2)Prodloužit komín- účinná délka je min 5,5m, pak to nekouří. Účinná dálka se počítá: 1m nad ohništěm až do vrchu. To je min. komín.
3) 100% zděných krbpu kouří. Musí se tak 30min pořádně... celý příspěvek > |  |
|  | Stavba udírny, 16.8.2009 P.S.
Aha, teď koukám, že izolovaná je. Špatně jsem četl. Jukněte do ní, jestli je opravdu bez dehtu |  | Stavba udírny, 16.8.2009 Pošlete mi prosím fotku vnitřku udírny. Teda, pakliže ji nemáte vycíděnou hadrem. I fotka do komína by byla fajn.
Nicméně i takto je patrné, že:
1.máte kouřovod moc dlouhý a kouř vám stydne ještě "po cestě". Izoloval jste ho-například... celý příspěvek > |  | Lignohumát, 14.8.2009 Dostala jsem asi dvě deci Lignohumátu bez návodu. Jakou prosím používáte koncentraci postřiku? Dík. |  | Motorová pila Oleo-mac, 15.3.2009 Vastním pilu OM a mám ji přes deset let, šlape jako hodinky co se týče motoru.Měnil jsem akorát dvakrát lištu, řetězku a řetěz.Co se týče řetěů, tak řetězy jedině z mountfieldů jsou tvrdé a vydrží víc, nevím čím to je akorát jsou dražší! |  | Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 1.11.2008 v dnešní době je spoustu letních odrůd a při výběru bych dával důraz na odolnost proti strupovitosti a na polohu. Zde je seznam letních jabloní Daria, Julie,Miodar, Discovery,James Grieve, Diadém,Doris, Zita,Mivibe
s pozdravem Míla |  |
 |
|
|
|