|
Příspěvky uživatele - 228.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 5.1.2012 Jo to jsem taky na videu viděl - jako druhý způsob.
|  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 5.1.2012 Semena jsou ze Sema. V úterý jsem měl od nich telefonát - nějaké upřesnění. Bylo to upraveno na sortiment, který je skladem - vyškrtnuta jedna odrůda rajče. Vše mělo být expedováno. Pro zajímavost, podnož pro rajčata byla skladem, Herkules pro... celý příspěvek > |  |
|  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 5.1.2012 Jak budu roubovat? To bych taky rád věděl. Pravděpodobně do rozštěpu, jak jsem viděl na nějakém videu. A zajistím klipsem. Je dost času, pokud semínka přijdou, bude možné udělat dost pokusů.
Ještě k té podnoži. Hybrid to asi nebude, takže v... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 5.1.2012 Naše rodina je na malá rajčata, ty takzvaný koktejlový. Afinitu má Semo vyzkoušenou na vsechny svoje odrůdy, takže jistě Bejbino. Určitě to otestuju i hydroponicky. Doufám, že semena zítra dorazí a hned se bude klíčit. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 4.1.2012 Objednal jsem podnože, brzo dorazí. Ihned začnu zkoušet. Občas sem něco přidám. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 1.1.2012 Každopádně to letos otestuju. Podnože maji mít i větší kořeny, to také není na závadu. |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 31.12.2011 Při hledání podnoží pro melouny jsem na webu semo narazil na podnož pro rajčata. Jako správnýho experimentátora v pěstění všeho druhu mně to zaujalo a rád bych to zkusil. Proto bych rád znal nějaké Vaše zkušenosti. Jaké máte výsledky, kde nakoupit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|