|
Příspěvky uživatele - 156.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Až bude čas, rád přijedu, teď to opravdu nejde.
Musím dodělat podlahy než začne mrznout. Zatím potrénujte, pak už to bude jen 0 |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011  " Čí ta pila vlastně je je pouze doměnka a vaše tvrzení, takže pohádky můžete vyprávět dětem. "
Ale tak, až tak hluboko??? Vážně???
K ostatnímu:
To by bylo fajn, ale stavím momentálně dva RD a času není, věřím, že přiučení by jste... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 To bych samozřejmě mohl, ale je to novinka a závěry na odborné úrovni dělat nemůžu, zatím můžu jen ohodnotit výkon, řez atd.
Řetěz mi ještě za 20 let řezání nepraskl, nespadl a olej eko nepoužívám, ředím 1:50 jak jste psal, uvidíme časem co na ni... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Ještě mám HQ 266 a HQ 36, ale ty mám na chatě a zas tak moc se mi tam nechce letět jen fotit pilky, prostě já nejsem ten, kdo si vymýšlí pohádky
1) kdo seděl za kamerou na videu, jestli řezník, servisák, záškodník od firmy Stihl je pouze domněnka,... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 To je dobré vědět, že je to úplně nah... pila, to abych se jí rychle zbavil a koupil nějakou co umí řezat se spadlým řetězem a nemá začouzenou svíčku, věříte tomu co říkáte ???
Kam čert nemůže, nastrčí Radoslava |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011  . |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011  Ten píst je ošahanej od motéra, je naprosto v pořádku, každej použitej píst bude černej, tak bych to zas nehrotil, nevíme detaily, nemůže nikdo dělat závěry, teda až na jednu vyjímku
V praskání řetězů se přiznám, že jsem nováček, proto bych se... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Podle mého, se nejlépe motor zajede při malé zátěži a vysokých až maximálních otáčkách, podle vás to není správný postup, neshodneme se, ale díky za přání |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 To 120.31 : Pila se zajíždí cca 10 nádržek tzn., že jí na volnoběh nezajíždím, jen první nádrž jsem jí šetřil, uřezal jsem s ní pár řezů ve smrku, a chvilku nechal bublat na volnoběh a občas protočil. Je to jedna nádržka, kdy se pila usadí a... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 5.10.2011 Nejmilejší Radku, nezasvědcený by skoro řekl, že ke mě chováte nějakou zášť
Význam slova steel = podle vás kov, už jsme si také objasnili a stejně jako minule jsem vám vyfotil polovinu svoji sbírky, když jste mě nevěřil moji Stihlku, vyfotím vám i... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 5.10.2011 Tady je video rozdělané pily, kde je krásně vidět pajšl a nádherná 3 dílná klikovka, systém odpružení a další detaily. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 5.10.2011 Jsem to ještě nepsal, ale když jsem zajížděl pilu = první nádržku nechávám bublat u každé nové pily motor na volnoběh s občasným protůrnutím do maximálky, tak pila bublala skoro +/- 2 hodiny = spotřeba 0,3L za hodinu jede na vzduch Video... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 29.9.2011 11 večer a p. Radek si nedá pokoj, každopádně děkujem za info.
Informacím a konstruktivní kritice se nikdy nebráním |  | Husqvarna 555, 562 XP, 29.9.2011 Co jsem se díval do knížky co jsem dostal k pile, je tam rozdíl ten, že 560 je společně s 555 o 2deka lehčí než 562, tento údaj ale po internetových obchodech mění na 5,6, někde i na 6Kg, takže je otázka, co je správně a jestli 562 neváží stejně a... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 27.9.2011 Tak mě chytá teplá bezproblémů, problém dělá pomezí když není ani úplně studená ani teplá a já nevím jestli sytič nebo bez sytiče, to pak musím vícekrát zatáhnout, ale to časem třeba vychytám až se naučím její řeč.
Po práci jsem ji rozdělal a bez... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|