Příspěvky uživatele - 210.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rezistentní višně v České republice, 24.7.2013
Děkuji za citaci z článku. Bohužel moc nadějně to nevypadá. Nechci polemizovat s akademiky z Holovous, ale podle mých zkušeností z odolností vůči skvrnitostí apod. není mezi odrůdami Fanal a Morellenfauer rozdílů. Jen Morella je k ní výrazně... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 7.11.2012
Já jsem nic nedodělával, aby bruska lépe ostřila. Plasťák je, ale viděl jsem zde zmiňovanou kovovou s nutností dodělání, hlučnější a dražší. Ale já jsem nikdy neodrazoval od dražších brusek, pouze jsem vysvětloval, že 85 ostří výborně a hlavně, že je... celý příspěvek >
Prosim o radu pri nakupu sekacky, 13.8.2012
Dobrá volba, ono je nemožné si z 18-ti motorových sekaček u hondy nevybrat, pokud se nekouká na ceny.
GTM Professional 500 SP4 SC H, 12.8.2012
Z teto značky mám dojem, že je založena na stejné platformě jako vega nebo hecht v lepších modelech, které stojí o několik tisíc méňe.Nato, že se prodává po obchoďákách, není už nejlevnější.Starý, ale osvědčený briks fungovat bude, kupodivu sběry... celý příspěvek >
Prosim o radu pri nakupu sekacky, 12.8.2012
Značka dolmar je hodně diskutovaná, možná k její škodě, ne všude dostupná, proto ji nemůžu doporučit, natož objektivně zhodnotit, když jsem ji ani neviděl.Proto vede honda, od které ostatní kopírují, nebo používají motory.Proč chodit ke kováříčkovi,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika