Příspěvky uživatele - 74.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 927, levná jednoručka, 10.8.2012
Hechtky pracují, ale vyžadují zvýšenou údržbu a nejsou to pily pro začátečníky. Tak já nevím, proč by si pokročilý pilař, který má s pilami zkušenosti nemoh pilu koupit na regále. Co se týče předvedení. Tak to je načepovat benzin, nastavit sytič... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 5.8.2012
Raději přemýšlejme co té pile může být? Napadla mne membrána. Nevím. Princip fungování membrány neznám. Snad jediné co nebylo na Jawa 20. Možná netěsnost kolem karburátoru. Uvolněnými šrouby porušené těsnění. Nakonec taky ta elektrika. Škrkala o... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 5.8.2012
Vycházíte z předpokladu, že se "značkové" výrobky nekazí. Kazí a jak. Koupil jsem si kdysi vyžínač Stihl Wiking 1000W. Jeden rok vyžínal, druhý rok vyžínal po deseti až dvaceti minutách. V záruční opravně byl několikrát, opravit to nedovedli a to byl... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 4.8.2012
Zapalovací svíčky budou prodávat velmi rádi, protože už teď tam u nich opravdu nestojí žádné veliké fronty. Servis jsem vybíral naslepo a měl jsem smůlu, což se stává. Ozvu se až tu pilu opravím, pak napíšu co s ní bylo. Přes neděli to nebude,... celý příspěvek >
Konečně jsme se dostali k trochu smysluplné diskuzi. Ne, ložiska své Hechtky jsem ještě neviděl. Zatím se točí. Až se točit přestanou, podívám se. Mohu vyměnit za česká ložiska ZKL nebo musí to být ložiska německá, případně švédská? Pila jede,... celý příspěvek >
J.S: Za 590 tj hod práce + hadička atd. Pane J.S, kolik stojí hadička do pily? Tak Vám by bylo 550 na hodinu málo? Tak kolik vlastně berete na hodinu? Pochlubte se:)  hadičku měníte hodinu? To jsou věci, to jsou věci?
Zkušenosti s pilami Hecht, 3.8.2012
Jakýho hodného servisáka? Kdopak je to ten hodnej servisák? To je takový servisák, který vezme pilu do opravy a nedělá kurvítka? Anebo takový, který vůbec pilu přebere? Já myslím, že servisák má pilu opravovat a nikoli rozumovat, jak tamten... celý příspěvek >
Pane JS. s odpuštěním prosím pěkně, neplácejte. Naříznuta byla jenom izolace. Pokud to neudělal sám úmyslně, no tak ji měl omotat vhodným izolantem (zkušenosti z motocyklu Jawa 20 v mé postpubertě). Cena opravy tak maximálně 50 Kč, slušný opravář za... celý příspěvek >
Já vycházím z předpokladu, že když mi pila bez problému jela 4 hodiny, tak by mohla jezdit pořád. Že měla smůlu na opraváře, který na ni nachystal "kurvítka", tak to je už druhá věc. Proto hledám svědomitého opraváře, který umí a hlavně chce pořádně... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 2.8.2012
Bohužel původní stav už nezjistím. Ty dva šrouby tam nebyly, ztraceny jsou někde v lese. Koupil jsem dva šrouby M4x16 mm k tomu podložky kruhové a pérové podložky. Teď jestli se to uvolní, tak se tomu opraváři omluvím a vezmu závitník a přeřežu to na... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 2.8.2012
S pilou Hecht (jednoručka typ 927) mám dobré zkušenosti. Koupil jsem ji za 500 Kč, dal opravit a byl jsem překvapen jak řezala. Smrkovou kulatinu po kůrovci brala v celé délce lišty a když byla kulatina hrubší a délka lišty nestačila, řezal jsem... celý příspěvek >
Zahrada na stavební navážce, 3.6.2012
Osobně bych se bál škváry nebo popílkových tvárnic. Cihly, kamene nebo malty, ani plechovek nebo železa bych se rozhodně nebál. Cihla je vypálená hlína, kámen a malta je přírodnina. Ornici bych vytvořil kompostováním a mulčováním. Lidi... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 2.6.2012
Matici od krytu vzduchového filtru jsem už opravil. Ten mosazný váleček se závitem M5 jsem dvěma závity našrouboval na šroub M5x40 mm a položil na rozpálený vařič. Pak jsem vyexperimentoval při jaké teplotě se ten plast bude tavit. Jak se začal tavit... celý příspěvek >
Pila měla světlou chvilku, a to tehdy, když jsem s ní přeřezal ten špalek o průměru 20 cm. Nebýt toho, tak bych věřil, že nepůjde opravit. Teď jsem se pokusil o druhý špalek, ale pila nešla do otáček, volnoběh pro změnu šel. Tak snad by to mělo jít... celý příspěvek >
Tak jsem se stal novopečeným majitelem jednoručky Hecht 927 za 500,- Kč, no nekupte to. Z druhé ruky, bez záruky a dnes jsem se jí celý den věnoval. První závadou byla prasklá hadička od nádrže ke karburátoru. Prasklou část hadičky jsem odstřihl... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika