Příspěvky uživatele - 212.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012
Díky za odpovědi, ale mně to na měsíčnici nepřipadá, tedy podle listů. Koukněte na ty "moje", ta měsíčnice má jiné, kulatější. Hledám na netu a ještě mi podobná přijde večernice vonná. Loni jsem na tomhle místě měla vysetý pytlík z obchodu, nějakou... celý příspěvek >
Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012 Obsahuje fotku
ještě přidám další foto
Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012 Obsahuje fotku
Prosím o název této rostlinky. Na jaře se objevili na záhonku listy, rostla a nyní kvete. Nesela jsem ji, nesázela, vůbec netuším, kde se vzala a co to je. Mám dvě vedle sebe. Díky moc.
Invaze šnečků na zahradě, 25.7.2011
Díky za rady, ale netýkají se tyto přípravky pouze hubení slimáků? Já mám opravdu mini šneky s ulitou.
Invaze šnečků na zahradě, 24.7.2011
Zdravím a prosím o radu. Zahradu máme letos plnou šnečků, malinkých, asi 0,5 až 1 cm velkých. Jsou všude už od jara a asi jim chutná všechno. Loni se objevili poprvé, žili si jen v libečku a v denivkách. Letos jsou na veškeré zelenině, bylinkách i... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika