|
Příspěvky uživatele - 212.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012 Díky za odpovědi, ale mně to na měsíčnici nepřipadá, tedy podle listů. Koukněte na ty "moje", ta měsíčnice má jiné, kulatější. Hledám na netu a ještě mi podobná přijde večernice vonná. Loni jsem na tomhle místě měla vysetý pytlík z obchodu, nějakou... celý příspěvek > |  | Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012  ještě přidám další foto |  |
|  | Co mi to vykvetlo?, 12.5.2012  Prosím o název této rostlinky. Na jaře se objevili na záhonku listy, rostla a nyní kvete. Nesela jsem ji, nesázela, vůbec netuším, kde se vzala a co to je. Mám dvě vedle sebe. Díky moc. |  | Invaze šnečků na zahradě, 25.7.2011 Díky za rady, ale netýkají se tyto přípravky pouze hubení slimáků? Já mám opravdu mini šneky s ulitou. |  | Invaze šnečků na zahradě, 24.7.2011 Zdravím a prosím o radu. Zahradu máme letos plnou šnečků, malinkých, asi 0,5 až 1 cm velkých. Jsou všude už od jara a asi jim chutná všechno. Loni se objevili poprvé, žili si jen v libečku a v denivkách. Letos jsou na veškeré zelenině, bylinkách i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|