|
Příspěvky uživatele - 211.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prilis suche klobasy, 4.12.2012 Musim rict, ze klobasy jsem delal asi 15x..a vzdy byly vyborne..to ze se Vam klobasy rosi muze byt i tim ze je nenechate prosusit..tzn..natlacit maso do strivek a nechat 24hod.pred vlozenim do udirny prosusit..jen proste nekde v chladu zavesit a... celý příspěvek > |  | Hecht 927, levná jednoručka, 10.8.2012 Já nehádám a v původní, ani v této kombinaci mě to vůbec nezajímá. Poplivat a pak se ptát. Na jiném fóru se jim třeba tento způsob komunikace líbí, nebo?? jste to zkusil jinak. Mmch, to seřízení karburátoru je špatně. Ale stačí koupit na regále a... celý příspěvek > |  |
|  | Hecht 927, levná jednoručka, 10.8.2012 Nedávno se nějaký cvičený šimpanz ptal, co s touto pilou dělat a jak zahnat hejno much. Asi koupil novou s českým návodem, který si přečetl. To je jistě správné. Ne každý má takové předpoklady, aby pochopil z návodu, zejména, pokud pilu nikdy... celý příspěvek > |  |
|
|
|