Příspěvky uživatele - 216.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr křovinořezu, 16.8.2013
Jaký?Hecht?Když si někdo koupí zahradu 2500m2,tak nemůže očekávat že bude sekat jen 500m2,tak složité to není.Bylo by načase, aby zadavatel napsal v co se rozhodl a proč, jinak to bude nekonečný téma, v jeho kůži nejsme nikdo a ne každý je objektivně... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 16.8.2013
No ano-stihl profi, Hq profi, dolmara jsem ani neviděl, tak nevím, ale toto nejsou stroje za 6-10tis.,jak někdo tvrdí, že je to stejné.A jonsered je HQ, tak nemůže být lepší než matka, neboli sesterská značka.
Namotání žací struny, 9.8.2012
poziadajte znameho nech vam to ukaze alebo skocte k odbornemu predajcovi tj. Stihl, husqvarna atd.a tam vam to ukazu a popytajte sa co chcete ale na druhej strane zalezi aj na predajcovi ja mam len dobre skusenosti.
Žací struna, 9.8.2012
Dnes som mal možnost pracovat s duoline plus 2,4mm okruhla a moj nazor je ten ze pracovalo sa s nou super.Predtym som mal tiez 2,4 ale hranatu z mountfieldu nejaka asi nemecka znacka ale neviem isto ale ked som nasadil duoline tak robota hned sla od... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika