|
Příspěvky uživatele - 152.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za keř a jak jej léčit, 25.10.2012 Ruj vlasatá vám poroste jako keř a to více do šířky než do výšky. I když nám roste jako blázen do všech stran i k nebi... je potřeba ji někdy i trochu umravnit sestřihem, jinak vám "spolkne" zahradu. |  | Zájímavý listnáč, 21.10.2012 A určitě je to opadavý keř, protože v zimě bych nemohla přehlédnout tuhle krásu, kdyby tam listy zůstaly. Chodíme pravidelně odklízet sníh a sypat do krmítek a tak bychom si toho jistě všimli. A i když sněhu bývá někdy i do půl stehen, tak keř je... celý příspěvek > |  |
|  | Zájímavý listnáč, 21.10.2012 Ptala jsem se, ale oni netuší... |  | Zájímavý listnáč, 21.10.2012 No, ptala jsem se jich, ale prý si nějak nevšimli, že by to letos kvetlo - koupili si tuto zahrádku v naší osadě teprve letos a já si předtím nevšimla, protože předchozí majitel měl zahradu jako džungli, tak nevím. Ale plody jsem tam teď neviděla. |  | Zájímavý listnáč, 21.10.2012  A ještě jedno foto k předchozím... |  | Zájímavý listnáč, 21.10.2012  Ještě další foto... |  | Zájímavý listnáč, 21.10.2012  Mám také dotaz na název listnáče, keře. Soused má krásný velký keř, který se na podzim zbarví do krásné rudé barvy a na koncích větviček jsou jakoby květní pupeny (podobně, jako u azalek a rododendronů. Zná-li někdo název tohoto keře, prosím,... celý příspěvek > |  | Ouškovitost azalek, 15.10.2012 Champion 50 WP a včas odstranit počínající " ouškaů a to dřív, než se začnou pokrývat bílým povlakem... je to houbovité onemocnění... |  | Jak na žáby ve skalce, 15.10.2012 My si každou žabku u nás považujeme a jsme šťastni, že je máme, vč. slepýše, ježka a dalších obyvatel... pokud to máte rozryté, tak mrkněte, zda kolem vás někde nekrouží psisko, které se neumí na zahradě chovat nebo je to dílem nějaké myšky, rejska a... celý příspěvek > |  | Prosychající borovice drobnokvětá, 15.10.2012 Souhlasím s předchozím názorem. I naše borovice letos prvně (už má nějaký ten rok...) začala od kmenu s usycháním jehličí. Očistili jsme ji, protože na ni ještě všude dosáhneme a vypadá hezky. Sousedovi toto dělá jeho starší borovice už 5 let a nic... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za dřevokaznou houbičku?, 4.10.2012  Přikládám ještě jeden obrázek této houbičky |  | Co je to za dřevokaznou houbičku?, 3.10.2012  Michale, prosím vás, jste jistě znalec houbiček a tak vás prosím o odpověď, co mi to roste pod bukem na zahrtadě...? Díky Líba |  | Jablone, stihle vretena - choroba, 5.9.2012 Jo, vřetena = jeden velký podvod. Počítač umí vše - krásné obrázky... soused si je koupil a teď už dva roky čeká na jablka.Klacek s listy a ne a ne růst... |  | Je to choroba?, 5.9.2012 No, s tím ocelovým kartáčem bych byla opatrná, aby se moc nepoškodila kůra stromu a nestalo se, že se zanese nějaká infekce. Každopádně bych tam klidně ten lišejník nechala, jak pravili již v předchozích reakcích... lišejníky nejsou mšice atd. a... celý příspěvek > |  | Podivné tvary na azalce, 5.9.2012  Přikládám ještě jednu fotku... |  |
 |
|
|
|