|
Příspěvky uživatele - 19.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hubeni mravencu na zahrade, 7.9.2012 Dobrý den, mě se to také poprve stalo.Omlouvám se, že jsem na to neupozornila.Stačí do té konve nalít horkou vodu a pořádně s tím zakvedlat.
Přeji hezký den Popelková. |  | Housenky na artyčoku, 6.9.2012 Dobrý den, mohl by mi někdo napsat např. pan Vysloužil co je to za housenku, nabo lépe řečeno co se zní vylíhne?Jsem stará ženská a nevím co mám s tím dělat. Mám jich tady asi odhadem stopadesát. Děkuji Popelková. |  |
|  | Hubeni mravencu na zahrade, 6.9.2012 Dobrý den, již jsem přišla na to jak odpudit mravence.
Zde je jednoduchý návod: V troše ohřátého mléka rozmíchejte cca. půl kila soli a nalijte to na místo odkud vylézají.Úspěch zaručen.Vyzkoušeno. |  | Je kos škůdce?, 12.8.2012 Kosi sice hezky pískají, také je hezké se na ně podívat jak tahají ze země žížalu, ale stojí toto podívání za to, že všechno co pěstujete doslova sežerou?
Tak za prvé-společně se špačky,,sklidili´´všechny třešně, následovaly jahody, rybíz-jenom... celý příspěvek > |  | Housenky na artyčoku, 7.8.2012  Dobrý den, tyto housenky se mi objevily na artyčocích. Nekteré se již zakuklily. Nejsou nebezpečné? Poradíte mi co to je zač? Děkuji Popelková. |  | Divný brouk, 8.6.2012 Díky za rady.Všichni tady rozebíráte co to je anebo není za brouka a nikdo si zřejmě nevšiml, že otázka byla položena jinak. A to :Co s tím broukem???Jak se ho (jich) zbavit?
Děkuji. |  | Divný brouk, 8.6.2012 Není to náhodou,,bratr Chrobák´´?To jsem si tu zeleninu zřejmě okousal sám. Opět vtipné poznámky .Myslíte si pane Vysloužile, že nemám z dlouhé chvíle co dělat jiného, než si z někoho střílet? Měl by jste vidět tu zahrádku! Není důležité jak se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|