|
Příspěvky uživatele - 4.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černé tečky na broskvích, nedozrálost a brzká hniloba, 6.8.2012 Semenáče broskví jsou obvykle pozdní a to velmi. Je to tím, že rané broskve nemají klíčivé semeno, je nedozrálé.
Sazovitost - strupovitost se mi dříve objevovala, nyní stříkám proti houbovým chorobám 2fázově - po opadu listů omyju celý sad... celý příspěvek > |  | Jaká choroba jabloní je to?, 6.8.2012 Takové rány jsem viděl u okousaných stromů zvěří (zajíci, srny...) a jako následek mrazů - mrazové desky u nechráněných kmenů vystavených slunci.
Obojí jsem řešil těsným ovinutím postiženého místa neprodyšným obalem - rozstřiženou veloduší, pásem... celý příspěvek > |  |
|  | Zrání rajčat, 6.8.2012 Nevěřícně hledím na PP - Stupické mám jako vždy nedostižné chuti, sladké, mírně navinulé, otrhávám denně, naštěstí mám zahradu u domu, jako vždy dozrávají trochu nestejnoměrně, ale za 1-2 dny dojdou do konzumní zralosti. J. |  |
|
|
|