|
Příspěvky uživatele - 65.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012 No, když já jsem tak trochu botanicky založen, tak proto jsem se ozval ;-).
Josef. |  | Světlušky 2012, 6.8.2012 Myslel jsem, že další příspěvek k tématu už nedoplním, že nebude příležitost. Ale v předchozích dnech jsem do pozdního večera (do nějakých 22.30) kosil vysokou trávu za chalupou. A hle: ve strništi se světýlka objevovala, sice slabší, ale přece... celý příspěvek > |  |
|  | Vosí hnízda v zemi, 6.8.2012 Možná včelojed lesní? Dravý pták podobný káni lesní.
Josef. |  | Jaká choroba jabloní je to?, 6.8.2012 Určitě se to tu už před časem řešilo. Snad nějaký typ rakoviny, odumírání kůry ovocných stromů. Snad byste to dohledali ve starších diskusích.
Josef. |  | Borovice vejmutovka - určení škůdce, 6.8.2012 Já si to taky z hlavy nepamatuju, ale zadal jsem do vyhledávače "škůdce borovic" a byl to hned ten první ;-)
Josef. |  | Borovice vejmutovka - určení škůdce, 6.8.2012 Snad Acantholyda hieroglyphica?
Josef. |  | Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012 Než jsem se odhodlal k tomu výše zmíněnému upřesňování, odpověděla už Lída. A zase špatně ;-). Teď abych si zapamatoval zase jeden nový název: Leucophyta, kdo to kdy slyšel: odjakživa (tedy asi těch deset let, co o "drátovci" alias krásnohlávku mám... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|