Příspěvky uživatele - 65.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012
No, když já jsem tak trochu botanicky založen, tak proto jsem se ozval ;-). Josef.
Světlušky 2012, 6.8.2012
Myslel jsem, že další příspěvek k tématu už nedoplním, že nebude příležitost.  Ale v předchozích dnech jsem do pozdního večera (do nějakých 22.30) kosil vysokou trávu za chalupou. A hle: ve strništi se světýlka objevovala, sice slabší, ale přece... celý příspěvek >
Vosí hnízda v zemi, 6.8.2012
Možná včelojed lesní? Dravý pták podobný káni lesní. Josef.
Jaká choroba jabloní je to?, 6.8.2012
Určitě se to tu už před časem řešilo. Snad nějaký typ rakoviny, odumírání kůry ovocných stromů. Snad byste to dohledali ve starších diskusích. Josef.
Borovice vejmutovka - určení škůdce, 6.8.2012
Já si to taky z hlavy nepamatuju, ale zadal jsem do vyhledávače "škůdce borovic" a byl to hned ten první ;-) Josef.
Borovice vejmutovka - určení škůdce, 6.8.2012
Snad Acantholyda hieroglyphica? Josef.
Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012
Než jsem se odhodlal k tomu výše zmíněnému upřesňování, odpověděla už Lída. A zase špatně ;-). Teď abych si zapamatoval zase jeden nový název: Leucophyta, kdo to kdy slyšel: odjakživa (tedy asi těch deset let, co o "drátovci" alias krásnohlávku mám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika