Příspěvky uživatele - 209.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie a šárka, 30.9.2013
Jsem dotaz špatně formuloval. Samozřejmě jsem myslel využití hlavně do sudů. Do kuchyně minimálně. Hlavně mně, ale zajímá ta odrůda Vítek. Má s ní někdo nějakou zkušenost? Když bych pro ní musel asi jet přes půl republiky... Rafael
Křovinořez, 6.8.2012
Ke 4 taktní sekačce je ideální 4 takt křovinořez. Používáte do obou BA 95. Nemusíte míchat a skladovat směs benzínu s olejem a navíc je provoz tichý s minimem nepříjemných splodin. Já používám MS 335.4 U, ale stačí s rezervou méně výkonný a cenově... celý příspěvek >
Oprava motora B-S, 6.8.2012
Na boku motoru je krytka, kterou je zajištěno vyrovnání tlaku v klikové skříni. Zkontrolujte, zda je po zalití olejem funkční. Je to jednoduchý systém - drátěnka. Vyčistěte vzduchový filtr, většinou do něho nateče olej po nesprávném naklonění sekačky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika