Příspěvky uživatele - 218.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to prosím Vás za rostlinu?, 16.10.2011
také se mu říká rýmovník
troufám si tvrdit že je to Plectranthus  
Pozná někdo toto kvítko?, 16.10.2011
Ano bougenvilea, zrovna takovou pěstuji také, doufám, že už jste ji uklidil/a/ z venku domů - mohla by zmrznout, přezimuje v chladnější a světlé místnosti, po opadání květů a listů mírně zakrátíme stonek a necháme odpočívat .Během zimy velmi velmi... celý příspěvek >
Název kytičky, která ještě nyní kvete, 16.10.2011 Obsahuje fotku
Prosím kdo pozná tuto kytičku je to mladá rostlina ve stáří tvoří velké bohaté trsy. Děkuji za pomoc.
to bude líčidlo jedlé - snadno přiletí odněkud semínko a rostlina vyroste bez cizího přičinění - hrozně se rozrůstá
Jak se jmenuje tato rostlina a jak ji pestovat?, 15.10.2011
Řekla bych, že jí vadí suchý vzduch přímo u zdroje tepla.  Já ji mám v rohu místnosti ani moc světla nemá, také má dost velký květináč a kvete dost často a opravdu ji minimálně zalévám.Sprchuji ji tak 1x za 14 dní
Bílé chomáčky a lepivé listy - co to je?, 13.10.2011
Mohli by to být vlnatí červci. Pomůže Mospilan opakovaně 3 x po 10 dnech a prolít i zeminu fotka by nebyla???
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 11.10.2011
Oleandry snesou až pár stupínku pod nulou - nic se jim nestane a pak ulidit do chladna, ale aby měly světlo a nestříhat květenství  - příští rok by málo kvetly
Datlovník z pecky, 9.10.2011
já bych počkala až povyrostou rostlinky a pak je přesadila každou zvlášť
Pozná někdo tuto rostlinu?, 9.10.2011
je to Líčidlo jedlé
Pokojová jedlička, 8.10.2011
Araukárie není jedovatá, aspoň se to o ní nikde nepíše, ale pozor kočička může mít problémy i po kytkách ani nemusí být jedovaté.Je třeba dát na to pozor
Poznáte někdo rostlinu?, 8.10.2011
Je to Columnea
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 6.10.2011
z těch co jmenujete akorát oxalis a hořcový stromek /ten chce chladnou místnost na zimování/uchováte do příštího roku jinak jsou to letničky, takže si s nimi nelamte hlavu -
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 6.10.2011 Obsahuje fotku
Já z těch na kterých mi záleželo -abych je měla i příští rok, jsem si už nadělala sazeničky a dala zakořenit, ty mám uvnitř -jinak vše nechávám tam kde je - až přijde mráz teprve to budu řešit,... pak je vyhodím. Květinám uškodí jen mráz, ty teploty... celý příspěvek >
Co je to za rostlinky dovezené z Itálie?, 5.10.2011
je to apténie srdčitá také ji mám ale z Řecka
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika