|
Co je to prosím Vás za rostlinu?, 16.10.2011 také se mu říká rýmovník |
 |
Co je to prosím Vás za rostlinu?, 16.10.2011 troufám si tvrdit že je to Plectranthus
|
 |
|
 |
Pozná někdo toto kvítko?, 16.10.2011 Ano bougenvilea, zrovna takovou pěstuji také, doufám, že už jste ji uklidil/a/ z venku domů - mohla by zmrznout, přezimuje v chladnější a světlé místnosti, po opadání květů a listů mírně zakrátíme stonek a necháme odpočívat
.Během zimy velmi velmi... celý příspěvek > |
 |
Název kytičky, která ještě nyní kvete, 16.10.2011  Prosím kdo pozná tuto kytičku je to mladá rostlina ve stáří tvoří velké bohaté trsy. Děkuji za pomoc. |
 |
Co je to prosím Vás za rostlinu?, 16.10.2011 to bude líčidlo jedlé - snadno přiletí odněkud semínko a rostlina vyroste bez cizího přičinění - hrozně se rozrůstá |
 |
Jak se jmenuje tato rostlina a jak ji pestovat?, 15.10.2011 Řekla bych, že jí vadí suchý vzduch přímo u zdroje tepla. Já ji mám v rohu místnosti ani moc světla nemá, také má dost velký květináč a kvete dost často a opravdu ji minimálně zalévám.Sprchuji ji tak 1x za 14 dní |
 |
Bílé chomáčky a lepivé listy - co to je?, 13.10.2011 Mohli by to být vlnatí červci. Pomůže Mospilan opakovaně 3 x po 10 dnech a prolít i zeminu
fotka by nebyla???
|
 |
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 11.10.2011 Oleandry snesou až pár stupínku pod nulou - nic se jim nestane a pak ulidit do chladna, ale aby měly světlo a nestříhat květenství - příští rok by málo kvetly |
 |
Datlovník z pecky, 9.10.2011 já bych počkala až povyrostou rostlinky a pak je přesadila každou zvlášť |
 |
Pozná někdo tuto rostlinu?, 9.10.2011 je to Líčidlo jedlé |
 |
|
 |
Pokojová jedlička, 8.10.2011 Araukárie není jedovatá, aspoň se to o ní nikde nepíše, ale pozor kočička může mít problémy i po kytkách ani nemusí být jedovaté.Je třeba dát na to pozor |
 |
Poznáte někdo rostlinu?, 8.10.2011 Je to Columnea |
 |
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 6.10.2011 z těch co jmenujete akorát oxalis a hořcový stromek /ten chce chladnou místnost na zimování/uchováte do příštího roku jinak jsou to letničky, takže si s nimi nelamte hlavu - |
 |
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 6.10.2011  Já z těch na kterých mi záleželo -abych je měla i příští rok, jsem si už nadělala sazeničky a dala zakořenit, ty mám uvnitř -jinak vše nechávám tam kde je - až přijde mráz teprve to budu řešit,... pak je vyhodím.
Květinám uškodí jen mráz, ty teploty... celý příspěvek > |
 |
Co je to za rostlinky dovezené z Itálie?, 5.10.2011 je to apténie srdčitá také ji mám ale z Řecka |
 |