|
Příspěvky uživatele - 99.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aby nerostl jen pro ozdobu, 1.9.2012 U nás vede josta, máme dva keře velmi lahodných plodů a paseme se na nich celá rodina :) |  | Cuketa kvete, ale neplodí, 5.8.2012 Tak tahle krásná žlutá mi jako jediná letos nejde vůbec :(Klasické zelené mám 4 odrůdy a plodí všechny, na tuhle sjem se těšila a nic... snad příšít rok.
Zpočátku jsem měla taky samé samčí květy a nic víc, záhonek mi kvetl hromadou květů a žádný... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za rostlinu?, 5.6.2012 zapoměla jsem napsat, že u kamarádky v květináči se plazila, odstrihla mi část abych si ji mohla nasadit, ale sama nevi co je to za rostlinu :) |  | Co je to za rostlinu?, 5.6.2012  Dobrý den, neví někdo, jak se jmenuje tato rostlina? Má jemně chlupaté listy a z různého pohledu je zbarvená do fialova. Děkuji |  | Kdy poprve kvete kaštan, 6.6.2011 Dobrý den,
může mně někdo poradit, kdy mně pokvete kaštan vypěstovaný z plodu. Njedná se o kaštan jedlý, nýbrž klasický používaný při výsadbě alejí. Mám ho již desátým rokem, korunu má pěknou, ale nekvete. Z přízpěvku je patrno, že jsem lajk, o to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|