|
Rajčata z Anglie, 4.1.2013 To Tomatoberry by snad měli prodávat v Bratislavě "Zde", ale cena není uvedena- jen cenová skupina- a to může být také 150,- Kč. Aůle kdo jezdí do Bratislavy...
Mr Big |
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 4.1.2013 Jen tak pro zajímavost bych se chtěl zeptat, jestli jste neobjednával od Neoseedu Ciliegino di Pachino nebo Grappoli d´Inverno. Já jsem je chtěl, ale nedošly mně. Syn, který mně to objednával k vánocům tvrdí, že je neměli. Díky.
... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výroba výsevních proužků, 1.1.2013 Pochopitelně, že v zimě. Jen je nutno uložit v suchu, klovatina ve vlhku vlhne a mohl by se ten toaleťák jak je navinutý slepit
Mr Big |
 |
Výroba výsevních proužků, 1.1.2013 Když jsem ještě pěstoval mrkev a petržel tak jsem to také tak dělal. U brukví to dělám dodnes, ale ne na přímý výsev, ale pro předpěstování sadby v pařeništi- semena po 2 cm.
... celý příspěvek > |
 |
Výroba výsevních proužků, 1.1.2013  Pravidelně již několik let si dělám výsevní pásky na ředkvičky. Lepím klovatinou (arabi gumou). Maximální spokojenost. Čtyři řady na šířku, na zahradě před výsevem stočím do ruličky a najednou odstřihnu celý jeden proužek. Vysévám na vodu.
... celý příspěvek > |
 |
Co právě sklízíte v r. 2012?, 31.12.2012  Před poslední sklizní
Mr Big |
 |
Kroužek, 31.12.2012 Docela Vás chápu. Vždyť ten kroužek je tvarově úplně jednoduchá součástka, kterých automaty při seriové výrobě musejí za chvilku nasekat pořádnou hromadu. Váš problém je sehnat kroužek (s příslušnými tolerancemi) který byl vyroben pro píst a... celý příspěvek > |
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012 Pro mne je pěstování rajčat hobby (od nákupu semen až po zpracování). Pokud by tomu tak nebylo, tak bych nechodil k bulharovi pro sazenice, ale rovnou na trh koupit si rajčata.
... celý příspěvek > |
 |
Kroužek, 30.12.2012 Mohl byste prozradit, kde se takový pístový kroužek k čínskému křoviňáku dá koupit?
Mr Big |
 |
Papriky gigant Meika, 30.12.2012 Dokud jsem pěstoval české odrůdy tyčkových rajčat, tak jsem nikdy neměl rajčata poškozená suchou hnilobou a přitom jsem ničím nehnojil a vápnil jsem tak asi jednou za pět let. Toto však neplatí zejména pro italská rajčata z oblasti pod Vesuvem.Proto... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012 Já jsem zatím kupoval jen rajčata a jsem na cca 600,- Kč. Z rajčat asi nebudu už nic kupovat, jedině kdyby se mně nepodařilo udržet přes zimu sazenice Philovy, tak bych do toho těch 128,- Kč ještě dal.
Mr Big |
 |
Mech na kompost?, 30.12.2012 Taky nepřihazuji zeminu, ale dávám vytrhané plevele i se zeminou na kořenech (a mám ho opravdu hodně), ale občas nějakou tu zeminu přihodím, např. když sázím nové stromky
Mr Big
|
 |
Kroužek, 30.12.2012 Tomu rozumím. Já jsem jen chtěl napsat, že správné kroužky jsou jen ty kroužky, které dodává výrobce Vašeho křovinořezu (motoru) a je otázkou, zda je servis má a zdali Vám bude ochoten je prodat. Jinak Vám pochopitelně přeji ať se dílo... celý příspěvek > |
 |
Papriky gigant Meika, 29.12.2012 Nechci Vám do toho mluvit, ale čím byste chtěl dodat do půdy více vápníku než dusíkatým vápnem, které má obsah vápníku (jako CaO) přibližně 50%. Ale má také cca 19 % dusíku což by teoreticky mohl být ten problém. Zatím máte čas si o tom zapřemýšlet.... celý příspěvek > |
 |
Kroužek, 29.12.2012 Dost nechápu co svým dotazy chcete zjistit. Název křovinořezu ev. motoru snad znáte, tak se pokuste sehnat originální pístní kroužky. Pochybuji, že by součástka jako jsou pístní kroužky pro spalovací motory byla celosvětově normalizovaná, a že... celý příspěvek > |
 |